Arkadaşlar yardımcı olur musunuz 9 aylık bebeğim var korunmamiza ragmen hamile kalmışım adetim 5 gün gecıktı bas donmesi halszlik mıde bulantısi oldu 6. Gün kahverengi lekeler gelmeye basladı adet oldum sandim ama adet kanaması gibi olmayınca anladm yolunda gitmeyen bişey var (ilk gebeliğim dış gebelikti ondada bu şekil kanamalar kekelenmeler oluyodu) ıhtımal vermedim ama yinede test alip bi bakaym dedim sonuç pozitifti planlanmayan bi gebelik oldugu için şoka gırdım cok üzüldüm bebeğim daha küçük onu buyutmeden ikincimi olucak diye sonra olmuş artık Allah boyle nasıp etmiş dedim ama lekelenme ve kanama agrı normal değil olsunda saglıklı olsun dedim doktıra gittim hemen muayene etti küçğk bi jese var gibi yalnz bebek yok dış gebelikte yasaya bilirsn boş gebelikte denildi kac kez gittim sonuç bişey yok bebek yok sonunda dün gittim bebek gorundu azda olsa kalp atişlari duyuluyor dedi doktır fakat lekelenme kanama ola bilir dedi ben arastırıyorum hiç bi zaman gebelikte normal kabul edilmiyo kanama bugün 20 gün oldu hala kahverengi leke cok ufacık ufacık parcalar ve arada kanama agrı bu durumda olan var mi aramizda yardimci olursan sewinirim