Gorkeminannesiii 5 buçuk aylık oğlusum ilk önce alt dişlerini şimdide üstten dış patlattı 2 tane 😀 sizce normalmi bu hızda ilerlemesi 😇😮
vuslat1108 Gorkeminannesiii 5 ay 3 günlükken kaşığa gelen şık sesiyle fark ettim bende dişini bizim bebeler biraz aceleci😂😂
Sinemm18 Gorkeminannesiii belirtiler nasıl oluyor acaba 4 ay 6 günlüğüz damağımız sert famağın ortasında bi çizgi oluştu dişin izleridd belli tuttuğunuda ağzına götürüyor salya zaten bol ne zaman gelicek acaba
Aybikesuna Kaderikra60 benim kızımda 6 ay 11 günlük dişleri kaşınıyor 4 aydan beri ama bugün ilk defa aşırı sinir de vardı üzerinde kaşınırken böyle mi oldu sizinde çıkmadan önce
Nazliakbas Benimde 5aylik 6 gunluk dis yerlerimiz belli vede cook husuz surekli agliyor bizde bekliyoruz bakalim….☺
Gorkeminannesiii Nazliakbas çok zor çıkartiyo Bazilari bazılarıda çok kolay cikartiyor her bebek farklı 😍😇
PoyRi Tam 5 aylık olduğunda 2 alt diş çıkarmıştı ☺️ Ve hiç beklemiyordum bi bakayım dedim öyle fark ettim🤭
Gorkeminannesiii Sinemm18 huzursuzluk başlı başına nedenlerinden kuzum ishal salya iştahsızlık 😳 hepsi var yerleri belirginse gelir az kalmış 😇