Dyt_ayse İyi akşamlar bebiş anneleri benim oğlum 15 aylık olacak birkaç gün sonra ve yaklaşık 1 aya yakın zamandır çok su içmeye başladı günde ortalama 600-800 ml ye yakın su içiyor bu aylarda bebekleriniz ne kadar içiyordu hiç dikkatinizi çektimi acaba
elifiii Dyt_ayse bana normal geldi içtiği miktar. Cok hareketli bir döneme girdikleri için susuyor olabilir, ya da belki eviniz cok sıcaksa o da susatıyor olabilir.
merveyyoruuk Dyt_ayse Benim kızımda aynı 16 aylık o kadar suyu neresine içiyor anlamıyorum akşama kadar su içiyor zararlı mı acaba bu kadar su içmeleri?
[silindi] Dyt_ayse bnim kızım bir yaşında sürekli içiyor bazen oyun yapıyor içtiğini ağzından fışkırıyor
Dyt_ayse Deletedmom9 normal aralıkta olduğunu biliyorum ama talep etmesi çok fazla nerdeyse sürekli damacananın yanına gidip su istiyor bu durum bana biraz fazla geldi
Deletedmom9 Dyt_ayse Bence endişe edecek bir durum yok. Miktar fazla olsaydı bi lhtimal ama o da normal bir miktar. Suyu seviyor belli ki. Yada gerçekten ihtiyaç duyuyor.
Dyt_ayse elifiii yani dediğiniz gibi olabilir işte anne olmak insana herşeyi düşündürüyor bildiğini unutturuyor 🤦🏻♀️
Dyt_ayse merveyyoruuk geçen gün bi danışanımın çocuğu 18 aylık ve tip1 diyabet teşhisi konulmuş insülin kullanıyor küçücük bebek o günden beridir dikkatimi çekmeye başladı su içmesi 🤦🏻♀️
Araseymen Dyt_ayse 12 aylık oğlum philips avent sızdırmaz pipetli suluklarda ağzına kadar dolu 2 defa bitiriyor akşama kadar versem daha çok içecek ama midesi su ile dolunca ek gıda istemiyor su zararlı değil zaten içsin
Dyt_ayse Araseymen su zararlı değil ama birçok hastalığın habercisi olabilir ben biraz ondan huylandım 🥺
Babe Dyt_ayse Sabah 7 de su diye aciyor gozunu aksam yatana kadar su sesi duydugu an kosuyor.24 ayligiz.Sayamiyorum artik kac bardak ictigini.Su hayattir bosverin icsin😊
Deletedmom9 Bu arada hastalık dediniz aklıma geldi çok endişe ediyorsanız bi şeker testi falan yaptırın olmadı genelde bundan kaynaklı çok su içen bebekler var.