Belisss Kızlar bebeğim bu ay hıc kılo almamış yani 200 gr almış 5 ay 5 gunluk mama + meme verıyorum hipp mama kullanıyoduk önerilerinizi beklıyorum
Deletedmom324 Belisss ben de hipp kullanıyorum ve de memnunuz. Yarın 5.ay kontrolumuz var. Buyuk ihtimal benımkı de almadı. Ama kılosu boyu yerinde. Ben normal karsılıyorum. Kılo demek saglık demek degıl cunku. Doktorunuz ne dedi peki merak ettim
Deletedmom42 Belisss hipp kilo aldırmaz içinde kombiyotik var canım keçi sütlü mama GOLDENGOAT tavsiye ederim aşırı kilo aldırıyor.
Yagmurmert Belisss benim kızım 2ay 9günlük. bende mama+meme veriyorum. Kızım 2450 36hafta prematüre doğmasına rağmen 10gün önce kilosu 4800dü. Hemşire iyi dedi. Ben bebelac gold kullanıyorum. Memnunum.
Belisss Deletedmom324 bizimkinin boyu uzun 70 cm kilo 6730 ben boya gıdıyodur dıye rahattım. zayıf yani gozle goruluyo. Doktor mamayı artır dedi ama direk degıstrmek ıstıyorum
Nnur Deletedmom324 Bende hipp kullanıyorum. Ne kadar sürede tuketiyorsunuz mamayı malum çok pahalı bir mama biliyorsunuz buna bi çözüm bulabildinizmi
Tubutubu Canim benim bebegim kilo bile vermisti doktor sma icir dedi 10 gunde 800 gram almis 4 kilo olmus tam bi aylik bebegim şok oldum hatta azalttim biraz mamayi
Meliss Sonuç olarak mamalrda ne oldgnu bıle tam blmıyoruz ama en şekersızı hıp onu blıyorum ben hıpe gecmek ıstedm ama tekrar kabız olur dıye korktm
Tubutubu Meliss optipro canim gercekten ben kilo verince cok üzülmüstüm gece gunduz toplam bes kere 50 ml verdim nasil 800 gram aldi anlamadim mama cok kilo aldirdi
Meliss Deletedmom42 acaba ben ona gecsem bebeğim kabız olmru aptamıle alıstı mama değşsce oyle seyler oluyomu
Meliss Tubutubu ya nasıl oluyı acaba eczaneye sormustum tanıdık bızım dedi optıpro obez olmaması ıcın bebeklerın yanı kılo aldırmaz dedi