Emelzy Kalıp ağda kullanın en iyisi o birde bezle olmaz ki hem çanınız acır defalarca denemiş olursunuz hemde işe yaramaz yıllarca kuaförlük yaptım bu işin en kolayı bu 👍 güvenin
Emelzy Adyokisimsiz tatlım internetten bir bak istersen kalıp ağdaya resim paylaşamadım 😁 beceremedim yani. onun eritip ılık şekilde bölgeye sürüp hafif kurumasını bekledikten sonra çekiyosunuz bunu elinizle yani bez kullanmıyorsunuz
Eyllebr Adyokisimsiz ben cam ağdasınız alıyorum çok azıcık elımle alabilecek sekılde yumuşatıyorum suya koyup sonra da alıp elımde bıraz yumuşatıp alıyorum öyle ısıtmıyorum cıvık yapmıyorum deneye bilirsin sıfır acı
Hatice2626 Ben hiç acımadan cırt cırt yapıyorum alıştım artık. 😂 bimde satılan sakız agdalardan alıyorum sıcak suya koyuyorum eriyor sürüyorum agda beziyle cekip alıyorm sonuç muhteşem 👌
Blknss12 Adyokisimsiz ya tabiki acısi olur hassas bölge sonuçta ama kendiniz yönlendirdiğini icin acidigi zaman durursubuz mesela. Annem öğretti bana bu yöntemi pıt pıt pıt hemen on dakkada bitiyor. eldivenin ucuna ağda fslab sürmeye de gerek yok sadece takın elinize yeter
mom1236 Adyokisimsiz hamileyken karnım büyüyene kadar full kendim aldım büyüyünce de alamadım kuaföre başladım hala da kuaför e giderim şu an üşeniyorum 😁 Evde zor olur çıkış yönünün tersine çekeceksiniz önceden biraz bebek pudrası sürebilirsiniz direk kıla yapışması için ☺️
Blknss12 nuuluuuu24 eldiveni hangi elinizi kullanıyorsanız ona takın. Beyaz pudralı doktor eldiveni. Sonra pıt pıt kopartib baş ve işaret parmağınızla 😀
Eymensmomm Adyokisimsiz ruh Halime bağlı hamileyken son zamanlar hep kuaföre gittim ağdaya doğumdan snra ben evde makinam var kalıp sir alıp onunla aldım