hzlssmoom Mircan 1 buçuk 2 yemek kaşığı yulafı hazır su ile yumuşayana kadar haşlayın içine yarım armut rendeleyin iyice yumuşayıncaya kadar bekleyin ılıdıktan sonra 1 veya 2 yemek kaşığı yoğurtla bebeğinize yedirebilirsiniz
Mircan hzlssmoom canım rondodan geçirdim şimdi un gibi oldu yani diri taneli değil artık yinede haslayayim mi
ceyda-beliz Mircan canım nekadar su eklersen yada süt okadar yumuşar yulaf parçacıklı olsa.bile korkmadan yavaş yavaş ver erkenden alışsın hicbiseycik olmaz tabi çok minik minik vererek alıştır 😊
Mircan ceyda-beliz sizin aldığınız yulafta da buğday taneleri varmı canım benim aldığımda var da o yumusamiyor
Ata0905 Mircan yulafi rondodan geçirmek yerine süte bastırıp yumuşamasini sağlıyor öyle pişiriyorum. İçine hurma yada meyve ekliyorum. Pelte gibi oluyor zaten. Ceviz pekmez ekleyebilirsiniz. Siz suyla yapacaksınız tabiki bebeğiniz küçük 🌸
Ecrinella Mircan benim bildiğim yulaf ezmesi işlenmiş oluyor pişirilmeden de yenebilir ama yulaf unu pişirilmeli ama daha küçük bebeğiniz zaten yemekte zorlanır bence lapa yapıp verin
Mircan Ecrinella bende lapa olması için rondodan geçirdim canım çok küçük tanecikli veriyorum ama çok küçük biselde
ceyda-beliz Mircan aynı canım yulaflar 1 çorba kaşığı yulaf ezmesini, 1 çay bardağı kadar suda kısık ateşte pişirebilirsiniz. Taneler iyice yumuşadığında çatalla ez ama o taneler baktın ezilmiyor blendira çek vitaminini alsın en azından