Sakirebzc HappyKids 50 TL ye e bebekden aldım pahalı bişeye hiç gerek yok zaten kullanmadan büyüdük ve dışarı çıkamadığımız için öyle kaldı ☹️ Pahalı şeylere gerek yok kızlar
Demetbulut HappyKids solomom baby kullaniyorum 20 gunlükken başladık kullanmaya simdi 1 yasında büyük kolaylık
Balevlat26 Cgur yeni doğan aparatyla brlıktemi almştinız. Benim bebegm iki aylık ben çekilşten kazanmştım mamadusbaby kanguru ama normal sanrm yenidogan icın biseyi yok. Nezamandan snra kullanabilirm acaba
Cgur Katarsis ben 2 aylıktan öncede kullanıyordum sling ama tabi sürekli gözlemek lazim ağzı burnu kapanmasın diye
fistikcisahap HappyKids yazılmamış ama Kraft kanguru çok memnun kaldım 8.ayına kadar kullanabildik 12-15kg taşır diyorlar ama asla doğru değil sonuçta onu insan bedeni taşıyor o kg gelmeden bile o şekilde taşınamıyorlar
Fulyaalinmina fistikcisahap Kraft hangi model kullandınız domino serisi aldım bebek rahat ediyor ama hiç araştırmamisim sağlıklı mı diye
Nilican Balevlat26 dolaptan bakıyorum şimdi çekileşten kazanan biri satıyor yoksa siz misiniz 😂Ben de almak istiyorumda
birminikdev Balevlat26 Standart kangurular 5 ila 6 aydan önce önerilmiyor. Büyüyebilen yani bacak arası ayarlanabilen bir kanguru ise o zaman yenidoğandan itibaren kullanabilirsiniz
birminikdev edsn1 Çift yönlü denenlere bakarsanız bebeğin bacakları aşağı sarkıyor ağırlık bacak arasına biniyor. O yüzden size doğru bakan şekilde en uygunu
Adeviyee HappyKids Solomombabynin her yöne kangurusunu aldım bebeğim üç aylık sevmedi şimdi alışması lazım ama bence dört aya kadar siling kullanmak daha kolay olabilir
Seda1208 HappyKids almayı düşünmüyorum evde kucağıma alıştırıyorum ağlasa dahil mutfağa yanıma alie konuşur işimi yaparım. Dışarıda ise bebek arabası kullanırım bahardan sonea