GulseNavin HappyKids babybjörn aldim pek kullanmadim 1.2 kere kullanmisligim var sadece acikcasi gereksizdi 😂 niye aldgimi da bilmiyorum
Hidra HappyKids wrap sling aldım ancak memnun kalmadım bebeği koyarken hep kusuyor . Satmayı iki ay içinde kanguru almayı dudunuyorum
Gezenti HappyKids boroosh baby aldim. Memnunum haa çok kullanamadım soğuklardan dolayı ama baharın gelmesini dört gözle bekliyorum. Bacak kısmı ayarlanabiliyor benceguzel bir artısı.
26es1965 Asel17 mamadus çok güzel ben kullanıyorum çok rahat bebeğin cildine zarar verecek bişey yapmıyor sırt bel ağrısıda olmuyor çok memnunum
kendicocugunungelisimcisi acimavi ben de onu kullanıyorum çok memnunum. Kaliteli ve güzel sarıyor iyi ki almışım dediğim tek ürün
Seerdaay Solomombaby kanguru aldım. 4 aya kadar sling de kullandım markası İlays beauty ikisinden de memnun kaldım
merveeyy mycutebaby yeni doğan aparatsiz hic kullanolmamis ilk ay baby kanguru var elimde istrsenjz uygun fiyata verebilirom
Neslyhn GulseNavin hangi modelini aldınız? Bebek için biraz sabırlı olmak gerekiyor, bizde de bir süre ağladı ama her gün denedim alıştı.
birminikdev Neko wrap sling ve neko swıch baby size kanguru kullanıyorum. Kullanım sürenize, çocuğun ayına/yaşına göre tercihler değişir. Önemli olan m oturuş pozisyonunu yakalayabilmek. Bebek 3 aylık olsa da 3 yaşında olsa da.
Lovelyprencess birminikdev Gzdzeynep Ben de neko sling aldım ama bebegim içinde çok sıkıldı sling bana dar geldi galiba biraz kiloluyum da sizde nasıl oldu ?
Gzdzeynep İlk 4 ay neko wrap sling kullandım evde dışarda heryerde büyük rahatlık. Sonrasında ilkay baby ergonomik kanguru aldım onu çok kullanmıyoruz. Sling kesinlikle ilk üç dört ay büyük rahatlık.
Mesmes Bizimki kucaktan inmez ama sling sevmiyor. İlla kollarım ağrıyacak, kızım zor seviyor. Sevdirmenin bir yolu yok mu
birminikdev Mesmes Doğru taktiğinızdan bebeğinizin içinde rahat bir pozisyonda oldugundan emin misiniz
Esmece Ben hiç kullanmadım ama çok merak ediyorum kanguru ile taşımak nasıl olurdu severmiydi diye birde hangi marka iyi ne almak gerekir hiç bilemedigimden cesaret edemedim..şimdilik😁
Happydef Esmece bende ya kullanmayı sevmezse diye 2. El aldım mamadus baya uyguna hemde. Çokta sevdi bebeğim kahvaltı yemek falan hazırlarken bile koyuyorum durmadiginda iyiki almışım 😊
Cgur Katarsis ben 2 aylıktan öncede kullanıyordum sling ama tabi sürekli gözlemek lazim ağzı burnu kapanmasın diye
birminikdev Katarsis Tabi kullanabilirsiniz. Neko esnek sling çok çok iyi bu konuda. İkinci elini alırsanız şokta makul fiyatlara alırsınız