75kinalikuzu Mehmetereninannesi ben koydebuyudum kar kış sürekli yazın bile sobamiz yanardı ayşecik dizisi vardı birde ramazanda hep battal gazi filmleri olurdu çok güzeldi ah ahcocuklugum geri gelmez mi😭😭😭
ipekmeva_mom Mehmetereninannesi üç kelime ile anlatamam ki😇 Ateri, sokakta saklambaç, ruhsar, körebe, şirinler, can oyunu, şahane pazar ve daha Bi sürü şey… Hey gidi günler. Doksanlarda çocuk olmak harikaydı…
Miracs Mehmetereninannesi Gümbür Köy göçtü Atari Çocukluğum deyince bunlar aklıma geliyor 😁 Ha bide Sihirli annem izledim diye babamın kanalı silmesi 😁😁
NursahBebek Mehmetereninannesi tamam o zaman jetgiller salçalı ekmek yumiyum cino buz parmak meybuz ağlayan bebek 😂 ballı ballı kaset tetris şahane pazar mahalle abileri mahalle bakkalı ☺️
Mervezezeeee Birkizbiroglan bizde de şiddet vardı babam hem annemi döver hem bizi bide yoksulluk 6 kardeşi..
Mervemuhammedemir Mehmetereninannesi yaglı salcalı kı kımyonlu ekmek sokakta ezana kadar oynamak bu kadar
ATC Mehmetereninannesi teletabiksler(inşAllah doğru yazmışımdır😂) arka sokakta oynanan saklambaç ve toz şeker verilip alınan pamuk şeker