[silindi] Mehmetereninannesi Yetiştirme yurdunda büyüdüm ondan öncesi annem babamı hep döverdi, fakirdik. Bana ait bir şeyim olmadı hiç. Sahip çıkan olmadığı için ötelendim hep. Sonra yurda geldim evlatlık verildim beni istemeyip geri getirdiler.
Mehmetereninannesi DamlaCan şahane Pazar dA yerinde durmayan inek mi ne vardı adamlar ondan düşürmeye çalışıyordu 😁
Aysegul3506 Sobanın yanında yapılan pazar banyosu, Looney Tunes çizgi filmleri, Sabahın Sultanı Seda Sayan 😂 Kardeş bakma, Ev temizliği, Ve babannemin sütlaçları .. Daha da uzar gider 😊
Bireylulmeselesi02 Mehmetereninannesi bayılırdık salçalı ekmeğe 🤗çocukluk diyince en çok o aklıma geliyor unutamam yani🥰
Sule77 Mehmetereninannesi taso, yumy yum,kağıdı altın renkli çikolata😍 bide şahane pazarı seyretmeyi ekleyim
CilekRecelim Mehmetereninannesi bende tam tersi musmustlu bir evlilik . Dünyalar iyisi bir eş . Ben yaşadıklarından ders alan bir kadınım evladıma yaşatmam yaşadıklarımı ☺️
zerroya Mehmetereninannesi idolüm pempe yaaa🤣 Bide ozamanlar bilen varmı bilmiyorum da kaybolan yıllar diye bi dizi vardı allahım ne izlerdim ya 😌