Mehmetereninannesi annemle babam cok cahikdi çok kucuk yasta evlenmisler sonra babam sorumsuz bir baba annem de sorumsuz bir anne oldu ben ve kardesimi anneanem ve dedem.buyuttu ben 8 yasindaydim kardeşim 4 yasindaydi annemle babam ayrildi babam bizi aldi annem de terk etti daha arayip sormadi… Anneanmle dedem istedi ama babam vermedi.. sonra biz koye tasindik babam ay bize bakti yıkadı pakladi yedirdi o zamnlar ilgilydi 3 ay sonra evlendi muhtesem harika bir uvey annemiz vardi soguk odadami yatmadik oklavayla mi dayak yemedik sobanin masasiyla mi dayak yemedik yuzumuz mu tirmiklanmadi bogazimiz mi sikilmadi demirle mi dayak yemedik neler neler gece soguk odada gizli gizli ağlardık koy tabi karin boyu nerdeyse 2 3 metre onlar soba yanan odada sicacik yatardi biz buz gibi odada birbirimize sarilarak uyumaya calisirdik ve benim babamin vicdanı buna cok rahat el veriyodu okula giderdik eve gitmemek icin dua ederdik… Daha neler neler sofrada yemek yemeye cekinirdik acaba ne sozu isitecez diye oyun bile oynayamazdık evde odev yapamazdik okuldan eve gelirdik odun taşırdık bazi aksamlar onlara odun yetmezdi cok üşürduler kapida boyum kadar kar babam benj kap karanlik ahira odun almaya yollardi korkardim aglardim sorsan camdan bakardi bana odalar buz gibi olurdu asagi inene kadar bakardi sonra kaybolurdu aglardim cok aglardim babamdan nefret ederdim onlar soguga dayanamazdi ama bizim kucuk bedenimiz dayanirdi hadi ben neyse de kardesim 4 yasindsydi daha bebek sayılırdı o cok üşürdü bende onu isitmak icin ustune sıkı sıkı sarılırdım nefrsimle isitmaya calsirdim ve benim babamin buna razi gelirdi sirf huzuru kacmasin diye kucuklugumu ergenligimi hatirladikca lanet okuyorum cok sukur rabbime simdi 20 yasindayim anneyim 19 yasinda evlendim iyiki evlenmisim Allah esimden razi olsun… Evlenincede kıymetli kizlari oldum hem babamin hem cici annemin sanki hic cocuklumun a…… koymamislar gibi… sadece cocukluk olsa ergenlik genclik …Anlatilacak o kadar coo sey varki bunlar hic bisey ..of offffff Ben onlari affettim ama Allaha da havale ettim umarim Allah affedr ne diyim ki