Kusannesi Mehmetereninannesi annemden yediğim dayaklar, 7 yaşımdayken kucagıma verilen ve hala benim baktıgım büyüttüğüm kardeşim, anne baba kavgaları…
Gizemozyurt Kusannesi eminim şimdi dünyanın en güzel annesi olmuşsundur eminim sen kendi evladına yaşatma 🥰
Kuzuannesiii Mehmetereninannesi her okuldan geldiğimde annemin etrafına toplanan kalabalık. Fenalaşan annem 😔
Mommy0609 Mehmetereninannesi aileye karşı kin nefret bugs bunny şirinler ve bi sürü çizgi film tipitip, yumiyum ve love sakızlar 😄😊
Mehmetereninannesi Mommy0609 sakızlar Benim de favorim di bide ekşiyen yüz vardı 😁😁aileye karşı kin nefret neden 🤭
Mehmetereninannesi Rubab_Mommy kumdan pasta yapardık bizde tebeşir le de toz yapardık üstünü süslerdik ağaç yapraklarıyla sarma yapardık🤧😊
Suzionur Mehmetereninannesi sırf bu yüzden balkona küçük soba kurduk kestane koyuyoruz ekmek kızartıyoruz başında oturuyoruz ☺️ Sohbet muhabbet arttı evin içinde .
Mom62636362 Mehmetereninannesi yorganım ısınsın diye sobanın üstüne koymuşlardı akşam vakti, sözde kontrollü bir şekildeydi sonra hatırladığım yorganı apar topar dışarıya çıkarmışlar alev alev yanıyor etrafa parçaları yayılmış 😂😂
TugceAna Mehmetereninannesi evde kardeşlerle kavga dışarı çık mahalleli ile kavga sürekli sakatlıklarla diş kırma dudak patlatma kol ayak kırma 🤓 ergenlikten sonra kapanış 😂🤣🤣
Mehmetereninannesi TugceAna bende bi kere komsunun küçük oğlunu bisikletin önüne oturtup sürüyordum devrildik cocuğun 3 dişi kırılmıştı 😁🤭
Miray-2020 Mehmetereninannesi en korkunç zamanlar. Tekrarının olmasını hatırlamak istemediğim onca yaşantı. Anne baba kavgaları bolca.