nurelem Kızlar korona aşısı olduk diyelim. Ası sonuçta bulasmayı engellemiyor, bağışıklık kazandırıyor peki çocuklarımız nasıl korunacak, hayat normale döner mi 😳
Mom19 nurelem Maske takılmaya devam edicekmis galiba.Eski hayata dönüş olmayacak deniyor Bilmiyorum ne kadar doğru 😟
HazelK nurelem ben nedense bu aşıya sıcak bakamıyorum, dediğiniz gibi çocuklar burda bide maskesiz. İnşallah biran önce son bulur aşı yapıldıkça
BaraninAnnesi nurelem geçen bi profesör konuşuyor asi olanlar yüzde yüz korunuyor anlamına gelmiyor yine bulaşabilir ve o yüzden asi olsanızda maske takmaya devam edin demişti. Hiç bir asi yüzde yüz korumaz zaten. Sadece olabilecek ‘hasarları azaltır’ yada olabilecek hastaligi önlemeye çalışır ki Buda yüzde yüz garantili değildir. Asi bulması ve gerçekten ise yaradığını tespit etmek yillar sürerken bu asi bi kaç ayda bulundu ve şimdiye kadar vurulanlar olumsuz sonuçlar aldı kimisi kalıcı hasarla kimiside oldu bile. Ben o yüzden asi yaptırmayı dusunmuyorum. Güvenemiyorum.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi nurelem Bu aşı toplum bağışıklığı kazandırma adına yapılan bir uygulama. Vücut tanisin antikor üretsin. Zayıflatılmış olduğu için bulaşıcılığıda bir o kadar az ve risksiz. Ben olmam,aşıya sıcak bakmıyorum ancak açıklaması dsa tam anlamıyla bu. Olan sağlık çalışanlarının kısıtlaması kalktı diye okudum haberlerde.
nurelem Mom19 canım o zaman ası olmak mantıksız geliyor ben kendimi değil çocuğumu düşünüyorum Allahım korusun hepsini
Htckync Allah sonumuzu hayir etsin ama nerden baksan bir sene daha maskeli gezmeye devam. Kısıtlamalar sayesinde vakalar düştü evet, kısıtlama kalkınca hopp başa doncez birde kış ayı. Kısır bi döngü malesef. Aşı antikor kazandıracak.
nurelem Htckync çocuklar bebekler nasıl korunacak Rabbim korusun hepsini maskeli gezmeye razıyım yeterki düzelsin
nurelem HazelK çocuklara bebeklere ası yapılmıyor, bizler ası olsakta onları nasıl korunacak yine aynı şekilde devam edeceksek ası olmak mantıksız geliyor
HazelK BaraninAnnesi kesinlikle, çoğu insan yan etkilerini bilmedikleri için yaptırmak istemiyor bende dahil. Bir sene sonra nelere ortaya gelecek kimse bilmiyor kalıcı hasarlar olabilir
wafflee_42 BaraninAnnesi Zaten aşınin hemen bulunması için acele ettiler üzerinde bu kadar durdular ya. Yıllar sürse dünyada insan kalmazdı herhalde
BaraninAnnesi HazelK aynen öyle ve suan bile cok zarar gören oldu. Bak gör hazel bir sene içinde neler olacak gör bak. Ben asla güvenmiyorum icinde ne oldugunu bilmediğim birseyi vücuduma istemiyorum ailecek yaptırmayacağız ki Hollandalılar bile çoğu suan diyor biz yaptırmayacağız. I dont care.
HazelK BaraninAnnesi burda protestolar oldu çoğu kişi yaptirmak istemiyor ve akşam yine konuşma var sokağa çıkma yaşağı koymayı düşünüyorlarmış😶😶 ailecek yaptırmayacağız, bu kadar çabuk aşı bulunmaz kı test etmeden beklemeden ne olduğu belli değil
BaraninAnnesi HazelK aynen öyle. Sokaga çıkma yasağı değilde akşam saati uygulayacaklar avondklok. Türkiye’dede var suan akşam 9dan sonra bide hafta sonlara full yasak sadece market. 10dan 5e kadar. Ama onlar direk anayasaya almak istiyorlar o kuralı ve anayasaya alırlarsa problem…. Burda da var önlem amaçlı anayasaya geçmedi
HazelK BaraninAnnesi bitmesini istedikçe daha çok can sıkıyor artik, Allah sonumuz hayır etsin anayasaya çıksa işimiz var. İstediği vakit millet çıkamıcak ne saçma zaten heryer kapalı virüs bitince nolcak😪😪
Matmazell_ BaraninAnnesi bu olayın virüsle ilgili olduğunu düşünmyüorm ben virüs resmen onların bahanesi oldu dinlediğim kadarıyla bu virüsleri 10 yılda bir salıp halkı kontrol etme çabasına giriyolarmş ve hiç birinde başarılı olamadılar ama korona fena can yaktı insanların psikolojileriyle aşırı oynandı bunda sanırım başardılar maskesiz hayata dönüş zor gibi görünüyor 😪 aşıya yaptırmayı bende düşünmüyorm
BaraninAnnesi Matmazell_ aynen öyle. Bi ara hatırlarmısiniz çip (chip) yapacaklardı. İnsan vücuduna enjekte edeceklerdi. Onu Yapamadılar herkes ayaklanmıştı. Sonra konu kalandı gitti sonra yakandan bi virus saldılar. Onun adına korona oldu ki yıllar evvelinden belliydi boyke birsey yapacaklari. Sonra bi kaç ay içinde asi buldular ve suan milleti asilouorlwr. Adı asi ama aslinda dijital çip 👏🏻
Matmazell_ BaraninAnnesi böyle diyince de dalga geçiyor insanlar zaten her türlü insanlığı kontrol altına almaya başladılar kodsuz çıkamıyosun hiçbir yere evladım için korkuyorum nasıl bir gelecek bekliyo yeni nesili 😪 gerçekten ürkütücü
Tazeeannelik BaraninAnnesi şaka gibi yazılanları okudukça şaşırıp kalıyorum gerçekten bu kadar çokmu bu hastalığın altındaki olayları göremeyenler asıl amacı anlayamayanlar aşı olacağız kurtulacağız devlet neden bizi ateşe atsın çözüm arıyorlar bak diye düşünen sadece burası değil sosyal medyada aynı şekilde kutlarım sizi olayları olduğu gibi değil düşünüpte değerlendirdiğiniz için Allah bu aklı bize neden vermiş sorsan babalarına bile güvenmezler ama siyasilere güveniyorlar devletide yönetenler var bunu nasıl görmezler tutsak olduk hepimiz neden kimse ses çıkarmıyor anlamıyorum
Anemone nurelem emziren annelere Rusyada yapilmiyor aşı. Ben Moskovada yasiyorum. Emziren hamile çocuk planlayanlara ve 18yaş altına yapilmiyor burada