Minikalparslan Mom44 maalesef bende keyifle izlememiştim 😐 ama çok beğeni alan bir film diye izlemek zorunda hissettim kendimi
Minikalparslan Kbragzl ikisinide izledim. Görünmeyen misafir tek favorim diyebilirim hele o sonu beni benden almıştı asla tahmin edemezdim bu tarz filmlere ihtiyacım varr 😀
Alyadep Minikalparslan bilim kurgucuyum ama run diye bi gerilim filmi var acayip sürükleyici kesinlikle izlemelisiniz.imdb si de baya iyi zaten
Minikalparslan Alyadep işte aradığım yorum😍 izlemedim ve şuan acayip merak ettim çok teşekkürler ilk sıraya aldım 🙈
Minikalparslan Woody 😀 bebeğim 15 aylık uyku saatlerinden o kadar eminim ki ne zaman uyur ne zaman uyanır o yüzden gece 12 den sonra eşimle güzel vakit geçiririz sabah 6 buçukta mamasını veririm 11 buçukta uyanır saatler oturdu artık o yüzden rahatım ama ilk zamanlar lohusa psikilojimidir nedir bilmiyorum bidaha eşimle film izleyemicez diye oturup ağlamıştım annem sakinleştirmişti😀
Ali128 Minikalparslan the platformu önermiyorum iğrenç ve anlamsız bir film fakat hush , özellikle ruhlar bölgesi serisi inanılmaaz harika bir gerilim korku çok güzel izleyin 👍🏻
Minikalparslan Ali128 evet bende aynı sizin gibi düşünüyorum maalesef çok kötüydü izlediğime pişman olduğum filmlerden biriydi ama ruhlar bölgesini izlicem mutlaka teşekkür ederim 😍
Alyadep Minikalparslan Ali128 Minikalparslan Minikalparslan Minikalparslan Minikalparslan ne demek rica ederim ama şundan eminim pişman olmayacaksın😎
Unknown Minikalparslan Get Out’u izlemiş miydiniz 🤔 ? İzlemediyseniz güzel bir film , fragmanına bakabilirsiniz.