Minikalparslan Mom44 maalesef bende keyifle izlememiştim 😐 ama çok beğeni alan bir film diye izlemek zorunda hissettim kendimi
mervecoskun wafflee_42 yani ben izleyeli epey oldu o zaman internetten bulup açmıştık. Ama vardır inşallah netflixte 🙏
Kbragzl Minikalparslan görünmeyen misafir cok iyiydi izlemediysenz izleyin. Eski ama evdeki düşman vardi efsane 😂
Minikalparslan Kbragzl ikisinide izledim. Görünmeyen misafir tek favorim diyebilirim hele o sonu beni benden almıştı asla tahmin edemezdim bu tarz filmlere ihtiyacım varr 😀
Woody Minikalparslan Bebeği uyuttuktan sonra kahve yaparken kameradan bebeği izlemek.. Uyandı mı, uyanacak mı korkusu.. Kahveyi içebilecek miyim soruları.. Bunun üstüne gerilim filmi görmedim. Konuyu dağıtmış gibi oldum. Gidiyorum 🙄
Minikalparslan Woody 😀 bebeğim 15 aylık uyku saatlerinden o kadar eminim ki ne zaman uyur ne zaman uyanır o yüzden gece 12 den sonra eşimle güzel vakit geçiririz sabah 6 buçukta mamasını veririm 11 buçukta uyanır saatler oturdu artık o yüzden rahatım ama ilk zamanlar lohusa psikilojimidir nedir bilmiyorum bidaha eşimle film izleyemicez diye oturup ağlamıştım annem sakinleştirmişti😀
Sevgice26 Minikalparslan doğrulukmu cesaretmi Bird box dünya savaşı Son durak 1 2 3 4 5 serisi Pathology film +18 bi film ama bu Aklıma gelenler bunlar
Minikalparslan kartalice38 hepsini izledim maalesef 😐 nefesini tut gerçekten muhteşemdi nefesimi tutarak izledim diyebilirim, hush da tek mekanda geçmesine rağmen gayet iyiydi diğerleride çok güzel ama the platform nedense çok sarmadı sadece başladığım için bitirmek zorunda hissettim izlenebilir ama beni sarmadı nedense
Minikalparslan mervecoskun ruhlarla alakalı filmleri çok sevmem o yüzden izlemedim ama siz diyince baktım şimdi baya merak ettim bu gece başlarım 😍
Alyadep Minikalparslan bilim kurgucuyum ama run diye bi gerilim filmi var acayip sürükleyici kesinlikle izlemelisiniz.imdb si de baya iyi zaten
Minikalparslan Alyadep işte aradığım yorum😍 izlemedim ve şuan acayip merak ettim çok teşekkürler ilk sıraya aldım 🙈
Ali128 Minikalparslan the platformu önermiyorum iğrenç ve anlamsız bir film fakat hush , özellikle ruhlar bölgesi serisi inanılmaaz harika bir gerilim korku çok güzel izleyin 👍🏻
Minikalparslan Ali128 evet bende aynı sizin gibi düşünüyorum maalesef çok kötüydü izlediğime pişman olduğum filmlerden biriydi ama ruhlar bölgesini izlicem mutlaka teşekkür ederim 😍
Alyadep Minikalparslan Ali128 Minikalparslan Minikalparslan Minikalparslan Minikalparslan ne demek rica ederim ama şundan eminim pişman olmayacaksın😎