Gokturkum25 25 gün önce dogum yaptım farkettim de aksam bu saatlerde bazen üşüme geliyor bulundugum oda sıcak ama üşüme var başına gelen var mi
Bilgebykl Gokturkum25 kan hapi kullanmayi kestiyseniz demir seviyeniz dusmus olabilir. Ben dogumdan sonra doktor tavsiyesi ile 2 ay daha kullanmistim
Minnaktosbik Gokturkum25 üşümeyi bilmem ama ben sıcaktan ölüyorum elim ayağım ateş gibi yanıyor doğumdan sonra oldu
Blackforrest Gokturkum25 bende de aynı işin garip tarafı benm 1 sene geçti hala öyleyim. Demir kullandım aslında Doğumdan sonra. Şuan kullanmıyorum ama ne bilim arada bi üşüme tutuyo oda sıcakken bile
Prenssmusta Gokturkum25 bende 25gün önce doğum yaptım ve o üşüme baya bir var,arada soğuk rüzgar esiyo sanki,evdekilere biyerden soğuk esti dedim deli zanettiler beni🙄😬
Gokturkum25 Blackforrest ben demir kullanmiyorum doktorum kullan da demedi😬😬 insaAllah kalici olmaz ya.
Gokturkum25 Prenssmusta sizin dogum da sezeryandi dimi . Sizinle konusmustuk isminizden hatirladim benim ki happymomda melegegebe seklindeydi yanlis yazmadiydam🤣
Minnaktosbik Gokturkum25 kan değerlerine bir baktır canım bende baktırıcam bu hafta gidebilirsem inşallah çocukla bu hastalıkta hiçbir yere gidilmiyor
Cansuk Ay geçen sene bana bu zamanlar sıcak basıyordu kısa kollu ile dolaşıyordum bide kızımı o zaman emzirirken daha çok terliyordum
Gokturkum25 Cansuk emzirirken sicak basması terleme oluyor evet ama bu üşüme emzirme aninda degil anlik geliyor vucuduma
Minnaktosbik PasaAnnesii valla beş aylık hala aynıyım evde su havada çorap bile giyemiyorum tişörtle geziyorum
PasaAnnesii Minnaktosbik ateş basması normal diye biliyorum ama beninki geçti sizin uzun sürmüş ev çok sıcak mı aceba
nursocum Gokturkum25 ah ah ben gece birde terlerdim su gibi komple değişirdim üzerimi. 4 ay boyunca çorapla uyudum hiç ısınamıyordum
Teslime_deniz Gokturkum25 bende çok üşüyorum hatta lavaboya gitmek için kalktığım bir gece odanın kapısının önünde titremekten tutulup kalmıştım ölücem sanıp ağlamıştım ☹️