GramPozitifBakteri kizanasiyim 4-5 saat anca uyuyorum..uykusuz bi kızım var 🤷🏼♀️ Gündüz uyuyamıyorum malesef ☹️
Htckync 3-4 saatlik uykuyla ayaktayim 3 aydir. 5 de yatıyorum 9 da kalkiyorum (o arada saat basi emzirme var tabi)ertesi sabah 5 e kadar. Öğleden sonra işe gidiyorum. Zombi gibiyim. Cok nadir aksamlari cocuklardan firdat bukursam cok halsizsem 1 saat kestiriyorum
kizanasiyim Htckync benim de bunu sorma sebebim işe gitmekle ilgiliydi. Az uyusam üstesinden gelebilir miyim diyordum ki zombi gibiyim dediğinzi okudum 😓
Ada__minikkelebegim kizanasiyim 6 buçuk aylık kızım saat 10 buçuk 11 gibi uyuyor saat 1oldumu başlıyo uyanmalara üstelik ağlıyor yanıma yatırıyorum besik istiyor beşiğe koyuyorum 1 saat içinde yanıma gelmek için ağlıyor bende uyku falan kalmıyor saat başı ağlıyor bi besik bi kucak istiyor acıkıyor uyanıyor sabah 6 buçuk 7 en geç 8 de kalkıyor ve bir daha uyumuyor gündüz o uyuyor benim asla uykum gelmiyor bazen 3 saat uyku ile duruyorum bazen değil aslında genelde öyle alışkanlık yaptı 5. Ayda çok iyiydi gaz problemi de yoktu uyuyup iki defa emmek için uyanır öylece uyurdu saat 9 kadar şimdi malesef uyku haram oldu bana bi de ben üst üstte iki saat uyanınca bir daha asla uyuyamam uyku kaçıyor yine sağlıklı olsunlarda elbet geçecek bu günler
kizanasiyim dertlikerkenez bay bay uyku damlası kendiniz için mi 😅 nasıl dayanıyorsunuz ben asla dayanamam o kadar uykusuzluğa
dertlikerkenez kizanasiyim dayanamıyorum, bi yerde bayılıp kalıcam sonunda 😁 emzirdiğim için pasiflora ya da bay bay kullanabileceğimi söyledi çocuk doktorumuz. Bi umut işte, 2 yaş üstü çocuklarda bile pek yaramıyormuş ama yine de deneyeyim dedim.
merveyyoruuk kizanasiyim Kızım 8 de yatıyor sabah 8 de kalkıyor uyanmaz. 11 de falan yatarsam rahat rahat alıyorum uykumu😁