Denizkiziii berenyigit06 sağdıkca süt artıyor benimde gelmiyordu emmiyordu mamaya baslamıstıö 3 haftadır düzenli sağıyorum suan tüm öğünler için fazlasıyla süt gelio 3 saate bir bosta olsa doluda olsa sağıyorum
Dk72 heyipekto sizi çok iyi anlıyorum bazen sinir bazen hayal kırıklığı bazen çaresizlik hissediyorum o emmek istemediğinde. Ama üzmeyin kendinizi geçecek elbet sabredelim biraz daha 🙏 hem siz hem ben güzel sonuçlar alalım işallah en kısa zamanda🙏
heyipekto Dk72 ahhh umarım en kısa zamanda gelip geçicidir bu süreç ben de dün sağdım ilk defa baya farketri doldu en azından
Denizkiziii heyipekto bende aynı durumdayım ben artık pesmertğm sağıp biberonla veriyorum 😞😞 ve bizde artık biberonuda uyanıkken almıyor kısur döngüye girdik
heyipekto Denizkiziii dün manuel sağma Makinesi aldım gerçekten baya ilk sapmada farletti umarım tüm öğünlerine yeticek dolu dolu süt gelir siz su an sadece anne sütü veriyorsunuz dimi biberonla
Ceylan-ela heyipekto sütünü sağ da ver bence imkanın varsa çok uzun sürmedi benim o dönem insallah çabuk atlatrsn
Denizkiziii mrsoztomurcuk heyipekto ben gece öğününde 22:30 da ve 03:00 de mama veriyorum daha derin uyuyor kalan tüm öğünler anne sütü bir iki şisede dolapta anne sütü duruyor hep sağdıkca arttı sağdıkca arttı bana doktor makinayla sütüm biter dedi ama suan maşallah öle bi sıkıntı yok artıyor hergün
Snql heyipekto hayr sadrce sagıp biberonla verdim göğsüm kötü yara olmustu emziremiyodum iki hafta sonunda memeyi verdim