Edaahs Selen_1265 migros sanal market carrefour online dan da aipariş verebilirsiniz. Yada hepsiburadadan alıyeoum ben 3 numara 1 günde getiriyolar
Smyyetre Selen_1265 şöyle bi sorun var ki üretilmesi durduruldu diye biliyorum eczacımız dedi ama anlaşmaya varılmış tekrar gelicek dedi trendyolda var ama pahalı
Selen_1265 Tugce_simsek bende kocaelinde oturuyorum burda atamadığım yer kalmadı bulamadım aptamil aldım tek seferlik Onur’da pek sevmedi
Tugcetpkts Şoktan alacaktım ben de iki tanesine gittim kalmamıstı çalışan kız sipariş verıyoruz ama gelmıyor kaldıracaklar ya da paket degısımı yapacaklar demişti 🤷🏻♀️ Neden bulunmuyor ki bu sıralar
Selen_1265 Tugcetpkts bi tek bebelacta mı sıkıntı var bilmiyorum ki diğer mamalardan hep görüyorum ama bebelac yok
Tugcetpkts Selen_1265 sanırım bebelac da var biz bebelac gold kullanıyoruz internetten alıyorum ben birkc gune de geliyor hemen stoklu evde duruyor daha uyguna geliyor fiyatı. Arkadasımın bebeğine de cok mama denedi aptamil bile içmedi similac sevdi bulana kadar onu deneyebilirsiniz inşallah sever
Selen_1265 Tugcetpkts bebeğim 5 buçuk aylık ve sadece mama içiyor emzirmiyorum bebelac toparladı onu biraz başka mama içer mi bilemiyorum ki ilk aptamil kullandık kabız yaptı sonra bebelaca geçtik onu severek içiyor ama bu seferde bulamıyorum
Selen_1265 Snd34 çok çok teşekkür ederim allah razı olsun İnstagram varsa verebilirmisiniz kargo olmazsa yazsam size isterseniz tabi sizi zor durumda bırakmak istemem