elf-uras Kızlar 31 ekimde doğum yaptım . Devletin her anneye ödediği doğum parası 300 TL hala yatmadı . Bu tarihlerde doğum yapıpta yatmayanlar var mı aranızda ?
Fatmak89 elf-uras yatmış olması lazım canım 1 ay içinde yatıyorlae PTT. E devlet bakıyorsan eğer orda hep ödeme aşamasından yazıyor ama yatmış oluyor PTT git sor cnm şuana kadar yatmis olması lazım çünkü
Bskulku elf-uras valla bende nisanda doğum yaptım kocaelinde oturuyorum. Başvuru için bikaçkez eşim gitti ama yapmadılar sanırım benim para yatmadı hala e-devlette kayıt görünmüyor. Buradaki aile çalışma sosyal hizmetler hiç bişeyden anlamıyor.
Katarsis Gunsss Kasım 20de doğum yaptım bu ayın sonunda yatar dediler büyük ihtimalle yatmıştır bizim
Fatmak89 Busramusti evet SSK olması lazım eşim gidip başvurup form oldurmustu öyle yaptti hatta bana 15 gün içinde yatmıştı cnm
elf-uras Bskulku bende Kocaeli’deyim . E devlette arama yerlerinin hepsine yazdım cıkmadı . Az önce farklı bi şekilde denedim googleye doğum parası sorgulama yazdım direk. E devlet üzerimden yönlendirdi ödeme aşamasında diyor muhtemelen yattı
Bskulku elf-uras benim öyle bir kayıt yok diyor 🤦♀️🤦♀️ Darıcadayım ben herkes birbirine yönlendiriyor. Bu kadar zor olacağını tahmin etmezdim 🤔🤔
Cappon elf-uras teşekkür eederim kuzum yatmamış daha doğum parası için baktım pttden alabilirsiniz yaziyo ama bakalim
Bskulku elf-uras aradım kuzum aile çalışma sosyal hizmetlere yönlendirdiler. Yapabilecekleri bişey yokmuş başka. Dahada ulaşamadım zaten 144 e. En sonunda ben gidecem sanırım.
Canangln Kasımın son haftası doğum yaptım. “Adınıza yapılmış şahıs ödemesi bulunmamaktadır.” diyor Ne yapmam lazım ki şimdiye kadar yatmalıydı, yanılıyor muyum?
elf-uras Canangln canım bende şimdiye kadar her ordan baktım gözükmüyordu . Doğum yardımı yaz bide arama kısmına öyle gözüktü ödeme aşamasında diyor ama gözüktü sonuçta