Nur3452 Kızlar buzlukta mayam vardı 4.6.2020 son kullanma tarihi. Donduğu için acaba sorun olur mı kullanmamda ? İnternette araştırdım bir sonuca varamadım ama .. 🤷🏻♀️
GoGirl Nur3452 ben kullaniyorum buzluga atilinca son kullanma tarihi uzuyor cikarip bekletmeden kullanin.yas mayayi her zaman buzlukta tutarim annemde oyle yapardi hic bir fark olmuyor
Rubab_Mommy Nur3452 1 2 ay gecince sorun olmaz ama kabarmama ihtimali var.Sizde cok fazla gecmiş kullanmayin isterseniz.
Nur3452 GoGirl çözülmesini beklemem gerekiyor ama pizza hamuru yapmak istiyorum, beklersem bir sorun olur mu ki
GoGirl Nur3452 onu bekleyin evet bende bekliyorum pizza poaca hepsini yaptim bu sekilde kabarmada da bir skntı yasamadim
Nrgs Nur3452 ben kullanıyorum, zaten kırk yılda bir mayalı şeyler yapıyorum haliyle aldığım mayanın kalanını buzluğa koyuyorum bir sonraki kullanışımda tarihi çoktan geçmiş oluyor size garanti veremem ama bize bir şey olmuyor😂
BombastikTurta Nur3452 bende bugün poğaça yapacam 2 tane yad maya attım tarihleri mayıstı çünkü kabarmıyor sonra