Gizemadaliya Nergis24 çok detaylı bilmiyorum ama doktorumuz cerrahiye göndericem demişti o zaman biraz araştırmıştım bazı durumlarda ufak bir operasyonla kapatıyolarmış heralde açıklığın büyüklüğüne göre değişiyodur tedavi şekli
hypatia buseyokbasirin aylık kontrollerinde doktoruna danış canım yine de bazen atlanabiliyor. Sormakta fayda var
sutkokusu aylindgnshn veriyorum yaşına kadar bitkisel olanlardan verdim sonra doktorum devit3 ver artık dedi 6 aydırda onu veriyorum
sutkokusu Yusufyigit-1 yorumlarda 24 aya kadar normal yazdılar canım sende stres yapma ama yine götür tabii
dmlagnr sutkokusu 1500 un altina düşünce proplem başlar demisti doktorumuz geçirdiği grip yuzundendir bı vakit sonra toparlanır bizde de aynısı olmuştu
sutkokusu Zeynep35_ şuan 22 aylık 20 aylık olduğunda tam anlamıyla kapandı doktorumuz bir sürü tahlil yaptı normalde 24 aylık olana kadar kapanmaması olabilir dedi gelişiminde bir problem yoksa önemli değilmiş
Nilguny Bademmmmmm evet evet 2 yaşında kapanmıştı merak etmeyin kapanır d vitaminini aksatmayın yeter. 🙃