05ay05az20e1sra14na9di3r27 Kalan devam sütünü kac saatte içerebilirim. Dolaba koyup sonra ısıtıp verebilir miyim? Biberon ucumuz değişik bebeğin ağzındaki mama tekrar içeri girmeyecek şekilde.
Pares 05ay05az20e1sra14na9di3r27 ben 1 saat içinde diye biliyorum canım sonra mikrop toplamaya başlıyor dolaba koymuyorum oda sıcaklığında bırakıyorum o da 22 dereceyi geçmeyecek şekilde
Toprakruzgar 05ay05az20e1sra14na9di3r27 15-20 dk diye biliyorum ve tekrar ısıtılmıyor dolabada konmuyor kalanı döküyorsun yani bende oğlumun içmediklerini döküyordum🤷🏻♀️
Esra-bakir 05ay05az20e1sra14na9di3r27 bana da hemsire demisti 3 saat icinde tuketsin oda sicakliginda sonra benmari usulu hafif isitip tekrer vermislerdi yeni dogum yaptigimda hastanedeki hemsireler oda sicakliginda olsa bile o mama buz gibi oluyor soguk soguk verme hafif suda ilik yap karni agrir sonra buz gibi mamadan dolayi
Esraabozdemir09 Tekrar ısıtıp veya bekletip hiç vermedim .kalanı döktüm hep . Bence sende verme canım . Zararlı olabilir 🤷🏻♀️
Hdus Mama tekrar ısıtılmamalıdır. Yarım saat oda sıcaklığında durabilir sonrasında maalesef dökmek gerekiyor.
AybarsMoms 05ay05az20e1sra14na9di3r27 mama kullanan arkadaşım kalan mamayı peteğin üstüne koyuyor 3 saat içinde tüketmezse döküyor petekteki sıcaklık sayesinde soğumuyor sıcaklığını koruyor tekrar ısıtma sorunu olmuyor sende öyle deneyebilirsin canım
Umutluuu 05ay05az20e1sra14na9di3r27 bende doktoruma sorduğumda aynı anne sütü gibi oda sıcaklığında 3 saat kalabilir demişti ama ben pek bekletmiyorum o kadar. Dolabada koymadım hiç. İçmediğini bi 15-20 dk sonra tekrar deniyorum genelde içiyo ama içmezse döküyorum.