Mom091 Mom080 poposundaki bezide çok kıymetli zorla değiştiriyorum. Hayırlısıyla bir alışsaydı da kurtulsaydık bezden. Ay vallahi yazık bu bebeklere ya. 24 saat popolarında bezle duruyorlar
MasalsMommy Mom091 Oh maşallah😂 Benim bebe de beni çok fazla şaşırtarak saat 1den beri uyanmadan uyuyor😂 Sen şey yap, o konuşurken sesini kaydet direk Sadece çaktırmadan😂😂
cansugn MasalsMommy gördüm 😂mahirinkini sepete ekledim doğum gününde supriz yapicam senin gönderdiğin çok pahalı 😂😂
MasalsMommy Mom080 Valla bişey diyeyim mi benim attığım bebek gerçekten çok hoşuma gitti sipariş vermemek için zor tutuyorum kendimi 😂😂😂
cansugn Mom080 valla bende dedim bizimkilere doğum gününde hediye almayın parasını verin diye onlarla alcam bizde para ne gezer hacı 😂
cansugn MasalsMommy ben ona o parayı versem 2 gün sonra bebeği ayırır birbirinden kaybolur verdiğim paraya yanarım 😂
Mom091 cansugn ya hahahah😁😁😁 benim kızımında şubatta doğum günü. Annem ne alayım diyor. Sen Masa sandalye al, babamda yazı tahtası alsın diyorum. Ne arsız çocuk doğurmuşum insan ne gerek var anne der diyor😁😁😁😁