MasalsMommy Mom091 Ya dediğim bebeği bulamadım🥺 Ay bu arada gerçekten onlar nasıl bebekler öyle😳 Gerçek gibi olanlar falan var ben ürperdim görünce😂😂😂 https://m.n11.com/altini-islatan-oyuncak-carol-bebek-35cm-et-bebek-ve-aksesuarlari-P310945944 Dediğimi bulamadım ama bak böyle bir şey buldum kuzum, benim çok hoşuma gitti😍
Mom091 MasalsMommy ay çoooook güzel😍 aman aman her şeyi yapıyor bu bebek. Tam istediğim gibi. Teşekkür ederim canım benim. Boyu biraz daha uzun var mı diye bakayım yoksa bunu alırım çok sağol❤️
Mom080 Mom091 canim 🥰 hepsi buradan güzel örnekler var bak istersen💞🤷🏼♂️🤟 tek yapabildiğim şey 😬https://www.hepsiburada.com/global-altini-islatan-masal-anlatan-biberon-ve-emzikli-32-cm-roza-bebek-p-HBV00000P0DDE?magaza=AYDEM%C4%B0RTOYS
MasalsMommy Mom091 Tamamdır kuzum, senin bal kız güzel güzel oynasın, teyzesinden ona gelmiş gibi düşünsün😍😍 Bol bol bebişim bebişim desin ama tamam mı😍😍😍😍
MasalsMommy Mom091 Rica ederim kuzum ne demek. Yaaaaa valla eriyorum bak😍😍😍 Bir ara konuşturup şuraya video atılıyorsa videosunu at şu bebenin yaaa😍😍😍
Mom091 MasalsMommy video atılıyor mu hiç bilmiyorum ama bir ara ses kaydı atarım onu biliyorum atmayı. Demin bana gelmiş diyor ki “anne gaffaltı (kahvaltı) yabalım.” Gecenin bu vaktinde kahvaltı yaptıracak bize😁
Mom091 Mom080 lazımlık aldım biliyor ona çiş yapıldığını ama yapmadı hiç. Öyle üzerine oturup çişşş diyor kalkıyor. Sonra da lazımlığı kafasına geçirip dolanıyor evde🤓
Mom080 Mom091 oda biliyor işi kafa da gezmesi daha iyi oturup yapsa rahatı bozulur alışmak istemiyor😬😁😁😁
Mom091 MasalsMommy yeni uyudu vallahi. Uyumicam çilibilim islicem diyor. Çizgifilm uyumuş diyorum. Güneşte uyumuş diyor. Herkes uyudu annecim bir sen bir ben kaldık😁😁😁
MasalsMommy Mom091 Oh maşallah😂 Benim bebe de beni çok fazla şaşırtarak saat 1den beri uyanmadan uyuyor😂 Sen şey yap, o konuşurken sesini kaydet direk Sadece çaktırmadan😂😂
Mom091 Mom080 poposundaki bezide çok kıymetli zorla değiştiriyorum. Hayırlısıyla bir alışsaydı da kurtulsaydık bezden. Ay vallahi yazık bu bebeklere ya. 24 saat popolarında bezle duruyorlar