Sarellem Zeynepink Havuç, patates, kabak, balkabağı, bezelye, pırasa, elma, armut, ayva, avokado, muz, yumurta sarısı, kendi yaptığım lor bazen keçiboynuzu özü yada üzüm pekmezi yarında tatlı patates deneyeceğiz.🥰
Tugba68 Benim bebede 2 aylik 79.80 arasi gidip geliyorum istahim cok acik bende kilo vermek istiyorum azmimi kaybettim
Zeynepink Sarellem aaa ne güzel bende sürekli tatlı patates havuç meyve falan veriyorum yarında tavuk göğsü vercem
Sarellem Zeynepink bizim doktorumuz tavuk kıyma falan 7. Aydan sonra dedi. Bakalım zaten birşey kalmadı. 🥰🥰
defne_erva Zeynepink 21 günlük bir diyet . 21 gün ekmek makarna tatlı tuzlu hepsi yasak (kayısı bile ) sabah 2 yumurta domates salatalık azıcık peynir . En son akşam yemeğini 6 da yiyorsun sonra ağzını kapatıyorsun :))) Asla öğünlerle beraber içecek içmiyorsun ögünlerden yarım saat önce yada sonra içeceklere başlıyorsun su bol çay kahve vs . Çok zor ama mecbur
Yeliz-4909 defne_erva hiçbi şekilde ekmek yemiyor musun ne bilim kahvaltıda bi dilim çavdar ekmeği mesela hepsi yasak mı
defne_erva Yeliz-4909 vallahi billahi yemiyorum çok zorlanıyorum ama yemiyorum ucundan kırıntısını bile almıyorum . Alırsam zaten diyet bozuluyormuş minnacık bir bögürtlen bile bozuyormuş :(((
Sarellem Yesmmrt Ekmek pilav makarna abur cubur yemiyorum. Eskiye göre daha sağlıklı besleniyorum. Kahvaltı yerine çikolata yer yemek yerine börek çörek yerdim onları bıraktım. Emziriyorum bebeğim 6 aylık bu arada sütümü etkileyecek diyetler yapmıyorum. Hava güzel olduğu zaman kızımı annemlere bırakıp yürüyüşe gidiyorum. Kızımın durduğu zamanlarda eliptik bisikletim var ona biniyorum. Geceleri kızım uyuduktan sonra 3 mil lesli yapıyorum🤗 bişeyleri yapınca oluyor inanmak başarmanın yarısıdır.👍🏼 Biraz boğazı tutmak biraz hareket ve bol su🤸🏼 Ve tabii emziriyorum emzirme döneminde normalde göre daha çabuk ve kolay veriliyor. 🥰🥰
EgeveAlyaninannesi 3 aydir ortada ac geziyorun 1bucuk ayini leslie yaptim sonra carpinti olunca biraktim sadece yemiyorum ama ac gezmeme ragmen 4 kilo zor verdim 🤦♀️sasip kaliyorum ayda 8 10 kilo verdim diyenlere vallahi bendemi var sorun