VolkanEmrem Kzlar neolur yardim .. Sezaryen dogum yapali 4 ay olcak 3 gun sonra ama belimdeki agridan yatamiyorm bacaklarima vuruyo onceden yoktu gibi varmi benim gibi olan neler yaptiniz cok agriyo 😓
Deletedmom16 VolkanEmrem benim tek taraflı bacağımla kasığım ağrıyor arada o yüzdenmi acaba diye düşünüyorum
BuseCan VolkanEmrem havadan olabilir üşütmüş olabilirsin 1 yaşındayız benim de ara ara oluyor canım .
Blknss12 VolkanEmrem ben 2 ay kalça agrisi çektim valla doktora gittim krem falab kullandım yeri geldi ağrı kesici bile içtim. Ektsts yaptığım tek şey odasına sıcak havlu koymaktı zamanla geçti. Bir de vitamin eksiklerinizi baktırın derim
Summerismom VolkanEmrem canım benimde kasık ve karın ağrım oldu bu aralar. Annemde hava soğuk sezeryandan dolayı olur dedi. Demek ki daha cok dikkat etmek gerekiyor.
VolkanEmrem Blknss12 anladim cnm sna da gecmis olsun zaten kansizlik oldum olasi var bide havlu sarayim tesekkurlr
Yeapp VolkanEmrem aynı şeyi yaşıyorum artık dayanamayacak gibi olduğumda ğarol içiyorum o derece ya :-/ geçmiyor 5 ay oldu
Tugba10-5 VolkanEmrem havalar soğuk ayaklarınızı üşütmemeye çalışın ve dinlenmeye bakın 6 aya kadar o ağrı sürüyor özellikle ev işi yaptığımızda daha çok ağrıyor maalesef iyiden dayanamazsanız ağrı kesici alın ara ara bacaklara vuran bir ağrısı oluyor ama geçiyor zamanla üşütmemeye özen gösterin:) mümkün olduğunca dinlenin geçmiş olsun 🌸
VolkanEmrem Tugba10-5 sagol canm dedigini yapicam insallah su siralar oglum cok huysuz surekli ayaktayim acaba atakmi dismi anlamdim
Tugba10-5 VolkanEmrem bebeğinizi emziriyor musunuz ? Aseket diye ağrı kesici kullanmıştım ben çok ağrı olduğu zaman parol minoset kesmiyordu ağrısını sıcak su torbasını koyabilirsiniz . Doğumdan sonra vitaminler çok düşüyor kontrol ettirin kan değerlerinizi bel ağrısı felaket bişi birde ben at kestanesi kremi sürmüştüm o da baya azaltmıştı
VolkanEmrem Tugba10-5 emziriyom cnm evet aseketi dogumdan sonra kullanmistim ama cok agir gelmisti boyle nefes alamiyodum sanki oyuzden minosete gecmisti doktorum tm cnm baktirmam lazim zaten kanima sagol tekrar 😊