Didem1234 1,5 aylık bebeğim doğduğundan beri göbek fıtığı var bugünlerde daha çok çıktı. Doktorlar geçecek diyor ama içim rahat değil. Yaşayan var mi neden olur nasıl geçer 😔
dios_gokta Didem1234 benim oglumdada vardı 3 . Ayında gectı cok ağlayınca gazı olup ıkınınca dahada şişerdi gecıyor yanı bı zamanı var galıba 3 yas tam emın degılım ama geçmezse küçük bır ameliyatla sıkıntı kalmıyor
Mu-Mi Didem1234 canım doktorunu dinle için rahat olsum bebeğim 2 buçuk aylik bizde de doğduğundan beri vardı doktor gecer dedi ama içim hiç rahat değildi ama şu 20 gündür birden kayboldu azalarak şuan inmiş göbeği normal duruyo hiç endişe etme canım geçmiş olsun
Hll20 Didem1234 canm hic tasa etme. Aglatmamaya özen göster. Doktorun uzun bir beze bir lirayi sarip delige denk gelecek sekilde sar demisti. 1,5 haftada gecti. Hatta bunun icin kemerlerde varms bi baknn derim. Ama öncelik aglatmamak. Geçer gider🌸
aylindgnshn Didem1234 çok gazlıydı oğlum çığlık çığlığa ağlayarak 2aylıkken göbek fıtığı oldu gün geçtikte dahada dışarı çıktı ama mükemmel bir doktorumuz var sakinleştirdi bizi. Masaj yaparken karnına hava boşluğu sesi gelirdi bağırsak giriyormuş meğer onun sesi dedi geçecek elinizle üzerine basılı tutun içine sokun sık sık dedi. Şuan tam 4aylık tamamen geçti çok korkmuştuk. Ama 2yaşına kadar devamde edebilirmiş kendiliğinden geçiyormuş içiniz rahat olsun.
Tsksn-gns-27 Benim.bebegim 3 aylıkken oldu hiç ilaç kullanmadan kendiliğinden geçti korkma canım hiç gazını bol bol çıkar gazdan da şişe bilir birde aglatmamaya çalış ağlayınca daha çok çıkıyoretak etme ağrı yapmiyor korkma
cocuktayaparimkariyerde Didem1234 benim kizimda da cok gaz vardi ama dünya damla kullandım bilinen tüm markaları bir ise yaramadi lakin alt bezini açıp biraz rahat bırakıyorum emzirdikten sonra ve cok rahat çıkıyor. Anne sütünden midir bilmem ama inanın mucize gibi emip alt bezini de açarsam rahstliyor son 7 gündür mis gibi aksam 9 da uyuyor lakin ilk 1.5 ay ciglik çığlığa idi ikinmaktan yani paylaşmak istedim deneyin dilerseniz 🙏
cocuktayaparimkariyerde aylindgnshn belirtisi nelerdir Aylin hanım acemi bir anneyim 2 ay 2 gunluk kziim var cok aglatmamaya ozen gösteriyorum herhangi bir belirtisi de yok ama bilgi sahibi değilim sadece gobusu mi sisiyor
cocuktayaparimkariyerde Didem1234 benim kızım da 2 ay 2 gunluk gazdan cok agliyor doktor kontrolünde bisi demedi doktorumuz bende sormayi unuttum kusura bakmayın lütfen acemiyim ve ilk bebegim göbek fıtığı belirtisi nasil anlaşılır ben bilmiyorum yani göbusu mu şişiyor. Gecen bir arkadaşım kizim göbek fıtığı oldu ağlamaktan dedi ama nasil belirtisi var bilmiyorum cvp verirseniz sevinirim tsk ederim simdiden
aylindgnshn cocuktayaparimkariyerde göbek deliği dışarı çıkıyor fazla gazlı bebeklerde bağırmaktan kendini sıkmaktan oluşuyormuş her aklımıza geldikçe üzerine bastık dr tavsiyesiyle 1buçuk ay içinde tamamen kapandı çok korktuk geçmiycek diye
aylindgnshn cocuktayaparimkariyerde ilk annem farketti çok az gövek deliği dışarda gibiydi msj yaparken annrm hava kaçırır gibi bi ses hissetmiş bana söyledi ben inanmadım başta sonra bnde msj yaparken duydum eşime dedim hemen doktorumuza götürdük göbek fıtığı dedi korkulacak birşey yok bebeklerde olur ve kendi kendine geçermiş. Tabi ondan sonra çok daha dışarı çıktı patlayacak gibi aplafıkça iyice şişiyordu ama dediğim gibi süreklü üzerine bastık ve geçti
MakarnaKulak Didem1234 altini her actiginda nazikce bir kac saniye göbeğini duzelt demisti doktorum cok çabuk iyileşmisti
Didem1234 cocuktayaparimkariyerde altını açtığımda daha rahat gaz çıkarıyor benimki de ama kalan zamanlarda yine ağlıyor