Mco Elfydr inşallah sağlıklı olsunlar da ben sadece merak ettim bir kaç bebek gördüm dönebiliyor o yüzden sorayım burdan dedim
mrv5556 Mco biz 6 bucuk aylıgız daha 15 20 gundur yüz üstünden sırt üstüne dönüyor ama sırt üstünden yüz üstüne dönmüyor canı istemiyor sanırım 😁😁
minnostospik Mco bebeğim 4 ay 17 günlük 1 haftadır yuzustune dönüyor öyle kalıyor tekrar sırt üstü dönemiyor 😊
Mco FarahNevaa Instagram da birini takip ediyorum benimkinden 5 gün küçük o döndü o yüzden şok oldum acaba bizde mi sorun var diye merak ettim
2020minikkus Mco her bebek farklıdır sizinkide bir kaç aya süpriz yapar bebekler haereketletiyle bir günde değişiyorlar
Ily20 Mco benim bebeğim 6 aylık sadece gecenlerde 2 kez döndü doktora sordum bu durum sorun değil dedi 🙄gelişiminde problem olduğunu göstermiyormuş
Ily20 Mco bende endişe edip burda sormuştum doktordan. Duyunca içim rahatladı ki bebişiniz daha küçük sizin 🥰
Okuna 4 aylıkken döndü bebeklere bırakmak lazım onlar MR zaman hazır olursa o Zaman dönüyorlar erken dönmüş geç dönmüş hiç önemli değil
Mco Okuna tabi ki öyle sadece gelişiminde bir problem var mı varsa hemen çaresine bakmak gerekir küçükken diye sorayım dedim ☺️