minnosum25 mamAras çok büyük bi skntı olmyor genel aşılardaki yan etkiler işte ateş ağrı filan olabiliyor kimisinde lakin biz sadece ağrı yaşadk oda normal
Sevgihira mamAras yaptırdık herhangi bi sıkıntı yaşamadık ama 2 hafta iştahsızdı bebeğim aşıdan dolayı değildir dedi doktorumuz aşının etkileri 2 gün sürüyormuş
Evooiboo Kızlar geçmiş olsun şimdiden biz bir hafta önce yaptırdık çok şükür çok rahat geçirdik aşı olduğunda ilk iğne acısına ağladık ateş huysuzluk durumu yaşamadık
Evooiboo mamAras amin inşallah ama ben acaba bu aşılar ikinci dozlar olduğu için mi kolay geçti dedim kendimce stres yapmayın şimdiden geçmiş olsun
minnosum25 mamAras rica ederm ama iki aşı yapyorlar üçüncü aşı sonra yaplyor zaten çok büyük skntı yaşamazsınız
Ogretmennannee1 mamAras bizim yapalı 3 gün oldu hiç bir yan etki yapmadı ne ateş ne ağrı çok şükür bütün aşıları öyle atlattik
mamAras Ogretmennannee1 bizim genelde hafif ateş olur ama bu diğerlerinden farklı mı diye düşündüm teşekkür ederim
Ogretmennannee1 mamAras yok hayır değil zaten diğer dozları vuruluyor 2 bacak 1 ağızdan damla aliyorlar