Mom076 Kızlar bebegim 5 aylıkken ek gıdaya basladım et sebze puresı verdım kafam cok karısık sızcede hatamı yaptım suana kadar cok şükür bısey gözükmüyor yane rahatsız olmamıs kusma vs gıbı seyler sız kac aylıkken verdınız ek gıdayı sızce kotu mu yaptım vermekle tabı 1.etap mamasını 2ncıye cıkartım yane 2 numara verıyorum suan bılenler yazabilirmı lütfen
aysenur_58 Mom076 5 ay 6 günlük kızım 34gündür veriyorum gündüz yoğurt verdim akşam pırasa yemeği diğer gün bebe bisküvili yoğurt akşam yine pırasa blendra vurdum tabi.3 gün gündüz bise vermedim akşam princ unu verdim bugün gündüz bise vermedim akşam bebe bisküvi keçi boynuzu pekmezi karıştırıp verdim
Yagmur_arda_mom Mom076 ben de 5ay 15 günlükken başladım. Çünkü ancak yani 7. Ayda çorbalara başlıyorlar tadıma zaman kalmıyor ki. Ben de buharda havuç verdim yoğurt yapıp verdim patates elma armut Pırasa muz Verdim. şu an 6 aylığız İki iki karıştırıp veriyorum yavaş yavaş.
eylulnisa_20 6 aya kadar 1 numara mama , keşke biraz daha bekleseydiniz en azından bu zamanlarda sadece tattirilmasi diye düşünüyorum, biz 5 ay 8 günlüğüz daha başlamadık
Mom076 aysenur_58 bebegim suan 5ay15 günlük ben sadece yogurt sebze et karısık pure halınde bıde meyve puresını verıyorum sız masallah yıne ıyı verıyorsunuz demekı korkulacak bır durum yokmus
canimoglum_2020 Bebeğe de bağlı bebek de istek varsa ve gelişimine de bakarak doktor başlatabiliyor benim doktorum 4. Ayda tadımlara başla demişti ama ben 5 den sonra başladım et derken ne eti verdiniz
sinemin Mom076 et verilmesi doğrumu bilmiyorum ona zaman var ete erken geçmişsiniz gibi. Doktorum bana ilk sebzeleri tattırmakla başlamamı söyledi sonra meyveler sonra ikili püreler sonra çorbalar eti söylemedi bile
Mom076 sinemin bende ılk sızın gıbı yaptım somra en son doktor bana 10 gram kadar etke sebzelerı pure halınde ver dedı
Evooiboo Et derken biz de ek gıdaya yeni başladık altı aylık olduk beş buçukken tadımlara başladık şimdi sebze yavaştan meyvelere geçicem ama yedi ay bitince et verilmeye başlanıyor diye biliyorum daha net bilen biri yazar size
sinemin Mom076 ya nasıl bi ülkede yaşıyoruz anlamıyorum bi doktorun dediği öbürüyle uymuyor neye göre hareket etcez artık şaşırdık 🤦🏻♀️🤦🏻♀️