theAna VolkanEmrem gece uykusu iyi çok şükür. Teşekkür ederim sizin de bir an önce artar inşallah 🙏🏻🙏🏻
theAna Caglasaresy Balbocegimm Asel8 Alpim0134 Mother_54 Omero21 Butterfly Asyaaaam Svqnur Teşekkür ederim hepinizee. 🌼🙏🏻
Kelebegimmmm theAna süt azalmamştr. Meme terbiye olmştr. Meme yumuşayınca size öyle gelr. Bebk emerkn süt azalmaZ
Balbocegimm theAna her gün birer kupa Rezene, kimyon, Humana stil tea, naturpy milk tea içiyorum ve galactago damla kullanıyorum. Zaten hepsinden birer kupa içince baya bir sıvı tüketmiş oluyorsun. Ve tabi en önemlisi aslında dinlenmek uyumak ama nerdeee
Asel8 theAna galaktago damla işe yarıyor onun kullandımb1 şişe sonra bestlak aldım onun pek faydasını görmedim benimde sütüm azalınca mamaya başladık 3 aylığız artık gündüzleri emmiyor gece emiyor oda tam uyanırsam yinede emmiyor uykuluyken emiyor
Alpim0134 Bol su iç ayrıca ben bestlak damla, humananın çayını tüketiyorum. Ayrıca eğer seviyorsan boza da çok işe yarıyor. Taze kuruyemişte tüket badem, fındık, kaju,ceviz, Antep fıstığı 😉
Svqnur theAna bende aynı sorunu yeni atlattım kızımda pamukçuk çıkmıştı beş dk emip 10 dk emip bırakıyordu bide 3 aylık atak yaşadık taş gibi olan akan göğüslerim biranda yumuşadı sağma yaptığımda 25 cc bile çıkmıyordu bulgur yaptım gece 3 de papatya çayı rezene anne çayları içtim biraz düzeldi sonra araştırdım sütüm azaldı diye diye piskolojik olarak sütüm azaltmıştım ne bulsam içtim ne bulduysam yedim önemli olarak sütümün azalmadı sütüm var diyerek moral vermek buna inanmak önemli bide milk tea ve armut sütlaç çok faydasını gördüm tavsiye edebilirim bol sütler