Zehrabaysan Bebeğim 4 ay 6 günlük havuç patates denetmek istiyorum 3 gün kuralı ile sadece 1 çay kaşığı ama sorum şu bebeğim zaten kilolu bir bebek sıkıntı olur mu?
Zejra Zehrabaysan millet çocuğu kilo alamadığı için ek gıda verir bu ayda doktı kontrolünde siz hangi akla hizmet veriyorsunuz üstelik kilolu diyorsunuz yazık günah daha erken
hulyadurmus Zehrabaysan Canım bence çok erken zaten sütün ne güzel yetiyormuş. 6. Ayı beklesen daha iyi olur hem bebişin bağırsakları çok daha güzel gelişir✨
Karas Zehrabaysan canım daha çok erken 5.aya girmek üzereyiz benim de bebiş kilolu henüz bir şeye başlatmadılar
Zehrabaysan Gamze1401 sadece anne sütü ama biraz fazla hevesliyim galiba.1çay kaşığı sadece günde Ma kilo aksın istemiyorum
Fatmabkdmr Canım erken. Bize dr muz 5 aya 1 hafta kala 3 gün kuralı ile 1 tatlı kaşığı yoğurt tattır dedi. Havuç patates için çok erken
Zejra Zehrabaysan üslubumda birşey yok hakaret etmedim ama vermeyin küçük bebek midesi bağırsakları daha gelişmemiş kiloluysa ne gerek var 6.ayı bekleyin herkes ister hemen yesin ama olmaz zamanı var
mamAras Bebek destekli dik oturmadan ek gıdaya başlanmaz oğlum 6 ay 3 günlük nörolog beklmemi söyledi. Ayrıca doğması beklenen günden 180 gün sonra bağırsaklar hazır oluyormuş ek gıdaya. Bu kadar acele etme bence keyfini çıkart
mamAras Zehrabaysan herşey gönlünce olsun, şimdi her şey kolay acele etme ver mamayı memeyi hoop bitti, ek gıda yorucu olacak😂
Beatrice00 Zehrabaysan alerji doktoru ile gorusun mutlaka suan oglum 4 ay 11 gunluk ve doktorumuz tadimlara baslayalim dedi