Hilalakksn Ben yaptığım alışverişlerde hiç bi sıkıntı yaşamadım. Hatta bi kez kırık olan bi parça gelmişti hemen değişim yaptılar gayet ilgiliydi müşteri hizmetleri
Heraninannesi biryavuzkusu Elektronik ürün bazen ellerinde olmuyor başka firmadan tedarik ediyorlar. Giyim alışverişlerinde sorun yaşamadım bende
DevranAlp Heraninannesi ben hep civil ve e bebekden alıyorum İnan civil sorunsuz bide e bebeğin kargosu berabt getirmiyorlar bişi yapmıyorlar bi ürünü 15 günde elime aldım
NrYlmzTsr DevranAlp surekli e bebekten alisveris yapiyorum, 2 gunde elimde. Nerede yasiyorsunuz? Hangi kargo getiriyor? E bebekle alakali degildir, size ulasan kargonun sorunudur o.
DevranAlp NrYlmzTsr valla en son aldığım ürün abartısız 15-20 günde geldi PTT kargoyla gönderiyorlar kargoda mı sıkıntı onlarda mı anlamadım araya araya getirtirdim sonunda Amasya’da yasıyoruz
Tosbikim_351218 Heraninannesi ben yaptım hatta kargoya verilmiş bile daha dün sipariş ettim mesaj geldi kargoda yarın gelecekmiş eve çok hızlılar maşallah 😂🧿
ntugbahas Heraninannesi bende alışveriş yaptığımda bir hafta sonra gelmişti. Üç gün falan tedarik yazmıştı.