Dilos01 Papatyaseverrrr 5 gün oldu gelen giden yok 🥺🥺olsam da rahatlasam hiç boyle olmamıştı düzensizlik normal diyorlar
Huysuzvetatli Papatyaseverrrr Aynen, tam 10 gün gecikti. 2 kere test yaptım negatif. Bu ay çoğu kişinin gecikmiş sanırım dimi, sizinki gibi bir post daha görmüştüm.
mom006 Dilos01 5gün gecikip öylesine yaptıım testle 2. hamileliimi öğrenmiştim 😕 şimdi kucağımda 2. minik ablası da bebek daha😅
Dilos01 Papatyaseverrrr doğumdan sonra kırkım çıktı 2aylikken oldum 11 aralikti en son bu 2. Regl olmam lazımdı daha olmadım 3 ay 6 günlük canım bebeğim de 🥺
Huysuzvetatli Papatyaseverrrr Gelmiyor gelmiyor😬 10 aylık bebeğim var. 6 aylıkken adet görmeye başladım düzenli gidiyordu nolduysa bu ay böyle strese soktu beni🤦
Papatyaseverrrr Dilos01 cok yeni henuz canim normal biz 7 aylik olacagiz bende 40 tan sonra hemen oldum 7 aydir hep duzensiz oldum en az 1 hafta geciktim ama bu ay bit turlu gelmedi korunuyoruzda ama insan yinede korkuyor
Dilos01 Papatyaseverrrr ayyy her ay ayrı. Bi stres çok küçük cnm rabbim olmayana versin ben daha su an istemiyorum bizimkide sadece geri çekilme yöntemi 🥺🙈
farukerenim Papatyaseverrrr ayy bende 7 gün oldu gecikti. havadan herhalde dogumdan sonra 3.5 aylıkken adet olmaya başladım tarihler bi öne bi ileri gidiyordu ama adet oluyordum bu ay hala olmadım. stres yaptım ne zaman olacam diye. geciktiyse yani hepimiz hamile olamayız demi😊
Papatyaseverrrr Huysuzvetatli benim ki hep duzensizdi ya ama bu kadarda gecikmezdi insallah hazir olmadigimiz bir durumla karsilasmayiz
Papatyaseverrrr Dilos01 ayy sakin bu sekilde devam etme cok tehlikeli adette oluyosun daha ise yarar bir korua yontemi bul yoksa.bu ay olmazsa diger aylarda olur illa ki
Saniyeburak Papatyaseverrrr ben spiral taktırdım geçen ayın 17 de adetimin 4. Günüydü taktirdigimda hala olmadım bi sorun yoktur umarım bi bilgim de yok
Aslan-Annesi00 Papatyaseverrrr merhaba canım geçen postada da konuşmuştuk konuştuğumuzun ertesi günü oldum 🤗 yani 11 gün geçtikti sen test yaptın mı ?
Papatyaseverrrr Aslan-Annesi00 yapmadim valla bir umut bekliyorum gelir diye ay kizim kucuk yaa Allah korusun hic hazir degilimm
Papatyaseverrrr Dilos01 niye esinize ne zarari var spiralin bebişte kucuk daha anne sutu almasi lazim dikkat edin dua edin bende kurtulayim su stresten sizde insallah olursunuz bir an once🌸
Aslan-Annesi00 Papatyaseverrrr canım bence yap ben âdet olmadan 4 gün önce yaptım birazda olsa rahtadim stresten de oluyor sonra hiç takmadım çok şükür oldum 🥰
Papatyaseverrrr Aslan-Annesi00 haklisin yapayimda artk varsada yoksada ogreneyim bu stresle yasamaktan iyidir
Dilos01 Papatyaseverrrr insallah canım çok sagol insallah sende en kısa zamanda olursin ya eğer şüpheleniyorsan kan testi versene canım emziriyorum ben ebe gecikme olabilir emzirdigib icin demisti bana