DorukMoMM Kızlar belirttiğim gibi 12 gün önce doğum yaptım dune kadar herhangi bir koku yoktu duş falanda aldım ama kötü gelen bir koku var akıntı vs bir durum yok sadece akıntı var korkudan doktora da gidemiyorum eşime söylesem kızacak resmen evin içinde eşimden kaçıyorum tiksinecek benden diye korkuma . Dikişlerim yavaş yavaş düşmeye başladı bu arada
Eesay DorukMoMM neden kaçıyprsunuz? Bu tiksinilecek bir konu değil ki. Doktorunuza danışın mutlaka, önemli olmasa bile aklınızda kalmasın💐
Umelike DorukMoMM o koku bende de vardı canım cok kötü bir koku ağlıcak seviyeye geliyordum hala neden bu koku var diye kendimden iğreniyordum ama doktora kontrol için gittiğimde sordum normal dedi fitil vermişti oraya koymak için o iyi gelmişti zamanla da gidiyor o koku zaten
ubannesi10 DorukMoMM bende de olmuştu kendim igreniyordum bende 2 ay oldu doğum yapalı korkudan gitmedim
smyra32 DorukMoMM lohusa kanı sarıya dönünce oluyor sanırım.. ben bakmıştım internete enfeksiyon belirtisi yazıyordu. Su içmeyi cogalttim koku azaldı .. afedersiniz pede tek damla bile olsa değiştirme ihtiyaci hissediyordum.. burnuma kadar geliyordu kokusu 1ay 3 günlük olduk koku yok denecek kadar azaldı
DorukMoMM Umelike Bende gidicem inşallah enfeksiyon falan kapmamıştır birde ben 20 gün boyunca altim çıplak oturuyorum evin içinde
Simaymavi O koku dikislerden geliyor bende de olmuştu aynadan bı kontrol et sarı sarı biseyler oluyo ben peceteyle yavaşça aliyordum ,koku normal çünkü artık iyileşmeye başladı ve o iplerden geliyor eminim çünkü ben baya araştırdım baktım neden diye
DorukMoMM Simaymavi ay hiç yoktu dün başladı dedim niye kokuyorum duş aldım hala aynı çok rahatsız oldum dikişlerim düşmeye başlamış inşallah ondandir kuzum ya
Simaymavi DorukMoMM ya bende çok düşünmüştüm hatta peceteyle dikiş yerinizi silin koklayın ordan geliuorsa artık iyileştiği içindir ,ama yine de ben yanlış yönlendirmiş olmiyayim isterseniz doktora da bı gidin
Gizemgnsyagci Hastaneye gitmelisin 1 haftalık dikişlerimde benimde başlıyordu ağır kokusu yoktu ilk gün direk gittiğimde enfeksiyon kaptığımı ve dikişlerimin patladığını öğrendim. Ve 13 gün hastanede yatmak zorunda kaldım
DorukMoMM Gizemgnsyagci dikişlerimi eşim kontrol ediyor hergun atan varmı diye hiç yoktu bugün yine duş alıp baktiricam eğer öyle bir durum var ise hemen hastane çok geçmiş olsun sana da şimdi nasılsın canım
Gizemgnsyagci DorukMoMM yine de tehlikeye atmayın. Antibiyotik tedavisi görüyorum iyiyim teşekkür ederim
DorukMoMM Simaymavi baktirdim kuzum şimdi dikişler iyileşmiş az kalmış herhangi görünen enfeksiyon yok gibi duruyor koku nerden geliyor anlamadım
DorukMoMM Umelike bizde anlayamadık ki doğumda çok zorlandım bebeğin başı sağ taraftan geliyordu çok çekiştirdiler doğum esnasında dikişlerimde sağ tarafda o çekiştirmeden dolayı ödem oluştu inanılmaz derece de bacaklarımı kapatamayacak kadar vajinam şişti solüsyon yapılıyor 4 saatte bir şimdi gerçi yok ama 20 gün boyunca iş çamaşırı ve alt giymek yasak birde 40 gün varis çorabı giydirdiler çıkmayacak dediler sizler de de oldu mu böyle bir durum
Umelike DorukMoMM ayyy cok geçmiş olsun canım ödem cok zor bende de vardı az bişey ama senin ki anladığım kadarıyla baya bir şişlik büyük Allah yardımcın olsun bilirim o zamanlar insan kalkarken otururken resmen işkence çekiyor ödem bir de daha zor inşallah hemencecik gecer
BARTUMOM DorukMoMM bende 20 gün önce normal doğum yaptım çok zor geçti birde plesantam rahmime yapışmıştı onu çıkarmak için doktor tüm kolunu içime sokmuş kendi dedi ben dayanamayınca bayılmak zorunda kaldılar yani bayağı iç dış dikişlerim çok benimde sağ tarafta makata kadar ilk 10 gün çok ağrıdı sızladı ama şuan şükür çok iyiyim 2 dikişim düştü senin niye öyle oldu ki varis çorabı niye giydirdilerki