queenMother Dün bir post açtım bir allahın gulu yazmadı yoksa görünmezmiyim🙄ha bir kişi bari yazaydı ya acayib bozuldum😂milletin postlar yıkılıyor ben yorum fukarası oldum resmen inş bu postumu gören olur🤲
Mom299 queenMother Ay görmedimişimdir valla yoksa elimden geldigince yazmaya çalısıyorum bildigim bir sey varsa canım neyle alakılydı postun
queenMother Aselinannesii6 çok şükür bişey yok oğluşuma çiş öğretiyorum bi yazayım akıl alayım kimler çiş öğretiyor dedim kendi kendime konuştum kapattım yazan olmadı acaba beni görmüyorlarmı dedimde görünüyormuşum sıkıntı yok😂
queenMother Mom299 teşekkürler canım çok post açan var sanırım demek ki gözden kaçan çok post oluyor👍
queenMother KaderBERAT başlığı dikkat çekici şeyler yazmak lazım şimdi çözdüm olayı kaynanam beni dövdü diye başlık atıp içeriğe sorunu soracaksın başka çaresi yok😂
Mom3 queenMother aslında bir anne platformunda normal bir soru sormuşsunuz ama bilinki burası dedikodu ve kaynana platformu 😂😂
queenMother Lalande ben normalde çok post açmam genelde okuyucuyumdur kimse yazmayınca bozuldum biraz😅
Elflina queenMother soru , konu neydi ki ben daha bugün girdim canım 3 aydır yoktum yoksa ben sana yazardım 😊
queenMother Elflina hoşgeldin canımcım nerelerdeydin üç aydır☺️Çok önemli bişey değil bir çiş meselesi
queenMother Mom3 an itibariyle mevzuyu çözdüm😅bence proğramın adı değişmeli mutsuz gelinler olsun bizde derdimizi başka yerlere yazalım🧐
Deletedmom_9857 queenMother diğer postnuza baktım 😂 ay öyle yapmayın ne olur çok itici oluyor gözden kaçıyor bazen yoksa yorum yapardım
Buglemefsaamoms queenMother sürekli post açıldığı için altta kalmıştır dediğiniz gibi nokta filan koyun tekrar üste çıkar 😂
queenMother Mom299 oğluma çiş öğretiyorum Çarşamba gününden beri çok sık çiş yapacağına aksine kendini çok sıkıyor saatlerce çiş yapmıyor pipisini tutup ağlıyor ona zarar verirmi bezini bağlasam mı niye böyle diye sormuştum aslında
queenMother Elflina dedikodulara dayanamadın demi. Bende bazen hiç girmiyorum bazende bağımlılık yapıyor çıkamıyorum😅