GoGirl Deletedmom_36 bizim ebemizde her aşıda arar haber verir 6 yasindaki oglumada ayni ebeydi o zamanda hep arardi hatta bu sene arayip buyuk oglumun boyunu kilosunu sordu takip etti
MuhammedAmine Deletedmom_36 2 gün önceden arıyorlar , aynı gün saat 10 u geçersem yine aradılar hep . Son aşımızda olduk 2 yaş aşısını hep bu şekilde oldu . Artık kontrol zamanları dedi tarihleri yazdı verdi ama ben seni ararım dedi .
otose_san Deletedmom_36 kişi ile alakalı bizim hemşiremiz de arayıp bilgi veriyor, hem gebelik takibi sürecinde hem de kızlarımın aşılarında
Zekimurendebizigorecekmi Deletedmom_36 Siz hemşire ile dr nuzun telefonunu alın bence böyle durumlarda siz peşine düşün .. belki çok yoğundur .. gözden kaçmıştır falan .. malum sıkıntılı zamanlar geçiriyoruz .. sizi takip eden hemşire , Dr corona olmuş bile olabilir 🤷🏼♀️
Kereminannesiii Deletedmom_36 aşı öncesi arıyorlar şu gün şu saatte aşı var gelin diye gitmeyince de birkaç kez arıyorlar. Zorunlulukları var sağlık bakanlığından randevu alıp bilgi veriyorlar çünkü. Aramamaları ilginç bende çok arıyorlar diye sinir oluyorum
Bsrabyrr Deletedmom_36 aslında araması gerekir ebe yani evlatlarımızı takip etmesi lazım sağlık ocağıyla görüşüp doktorunuzu değiştirebilirsiniz otomatikman ebe de değişir zaten
Deletedmom_36 Zekimurendebizigorecekmi tabiki bende evlenene kadar saglik calisaniydim hallerinden anlarim ama soyle bir durum var benim bebegim 19 ayina giricek bugune kadar ne hamileligimde ne de covidden once hic aranmadim ben bu duruma takiyorum kafayi
Bebek2020 Deletedmom_36 bazı hemşireler arıyor bazıları aramıyor. Aynı sağlık ocağından bizim hemşiremiz hiç aramadı. Kendisinede söyledim. Yok arıyoruz dedi birde 🙄 ama kuzenimin hemşiresi arıyormuş. Ablam başka sağlık ocağına bağlı onunda hemşiresi sürekli arıyormuş.
Deletedmom_36 Bebek2020 evet benim arkadaslarimda ebelerinden cokca memnn hatta ilk evlendigim zaman baska yerde yasiyordum orda hamile degildim ama baska bir sebepten surekli ebe arayip soruyordu birseyleri
Kereminannesiii Deletedmom_36 sağlık ocakları çok tutarsız ne yazık ki belli olmuyor hangisinin ne yapacağı
Miniminnak22 Deletedmom_36 Allah’ım rahmet eylesin babanıza Denk gelmiştim postlarınıza Rabbim sabır versin Dua edicem siz ve babanız için
Miniminnak22 Deletedmom_36 aynen Bende aile hekiminden pek memnun değilim ama hemşiremiz çok tatlı Onun için değiştiriyorum aile hekimini
Gorkemkc Deletedmom_36 hep hatırlatırlardı ama onlar demeden ben gittiğim takip ettiğim için hatırlatmıyorlar ebemiz dediki senin kadar bebeğinin peşine düşüp gelen yok dedi milleti arıyoruz yarın gelsemmi gelmesemmi diyorlar telefonu bile açmıyorlar dedi
Deletedmom_36 Gorkemkc bende hep gunu gunune giderdim onlarin fakat 9 ocakta babami kaybettim ailemde kaliyordum sonra memlekete gittim cenaze icin derken ilkkez gec kaldik ve bukadar gec kalmisken aramamalar beni rahatsiz etti .
Gorkemkc Deletedmom_36 Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsun aşı oluyorlar ya sağlık ocağındakiler belki o yüzden unutmuşlardır ama haber vermeliler tabiki
Hdus Yanlış anlamayın ama çocuğunuzun aşı günü için size randevu tarihi ve saati verdiyse neden hatırlatma yapsınki? Tek işi o mu sanıyorsunuz? Ha şu olur aşı gününüzdür unutmuşsunuzdur neden gelmediniz diye arar. Ama randevu gününü aşı gününü takip etmek anne babanın sorumluluğudur. Zamanında sağlık ocağında çalıştım bir sürü bebek bir sürü gebe vardı. Hatırlatma için aradığımda bir de azar yiyordum. Niye arıyorsunuz der gibi konuşuyorlardı. Aşıya gelmeyince arıyordum gene azar yiyordum. Gebe bebek yetişkin aşıları lohusa izlemleri çocuk izlemleri çocuk aşıları hepsi aynı kişinin omuzlarında. Pandemi döneminde vaka temaslı kişileri aramak. Lütfen biraz düşünceli olun. Şuanda kendi bebeğim var randevu günü ve saatinde gidiyorum geç kalacaksam arayıp bilgilendiriyorum. Bu kadar basit
Deletedmom_36 Hdus asi gunumu unutmus olmam cok cok normal asi gunum 5 ocakti fakat babam agir hastaydi ailemdeydim 9 ocaktada kaybettim babami memlekete git defin islemleri falan derken 13 gun oldu ve hala aranmadim ben bunu sorguluyorum.
nurelem Hdus bir şey sorabilir miyim 1 yas aşısı 9. Aya alındı ya onu geç yaptırsak diğer aşılar aksar mı ya da sorun olur mu acaba çünkü menenjit yaptırcaz o zaman hepsi bir arada olurda ağır olur diye düşünüyorum
EMiRAY2020 Deletedmom_36 bizi 1 hafta öncesinden arar ebemiz hatta 1 gün öncede arar tekrar hatırlatır banyo yaptırın bugün der, ben hep böyle ilgililer sanıyordum, hatta abimiz 3,5 yaşında geçen gün aradı annesi 1 ay sonra izlemi var bilgin olsun dedi