Miniminnak22 Deletedmom_36 Yo bence güzeldi 😂 Bizim hemşire aşıya gittiğimiz gün diyor bı sonraki aşı şu tarihte haberleşiriz Sonra 1 gün önceden falan arıyor gelin diye
oglusumbal Deletedmom_36 Bizimki de öyle ya hiç aramadı daha hep kendim takip etmeye çalışıyorum hiç ilgi yok arkadaşımın da bebeği var onlarınki arıyormuş çağırıyormus ara da bı arayıp soruyormus valla bizde hiç şans yok ya nasıl denk geldiyse bize bu ebe
Deletedmom_36 oglusumbal ayni bizim ebe.arkadasimin ebesi numarasini vermis birsey oldugunda gorusuyorlar arkadasim saglik ocagina gittiginde bebegiyle ilgileniyor saolsun bizimki isim soyisim soruyor igneyi yapiyor hadi yallah diyor resmen yuzumuze 🤷🏻♀️
Umut1 Deletedmom_36 Hemşirenize bağlı biraz bizim hemsiremiz hiç arayıp söylemezdi ilgilenmezdi pek değiştirdik doktorunuzu aryp bilgilendiriyorlar
Emirin_Annesi10 Deletedmom_36 bence işlerine öyle geliyo işini hakkıyla yapamadıklarını düşünüyorum. Bizim ebe hamileyken sizi arycaz dedi toplamda 2 kere zor aradı aşı için bile ben aradım. Baktım çocuktan sonrada pek oralı değiller sağlk ocağının numarası var ben arayıp soruyorum gerekenleri✊
Deletedmom_36 Emirin_Annesi10 bende oyle yapiyorum Allahtan numara var da.yani o kadar ilgisizki size anlatamam birkeresinde o kadar surati asiktiki yani bian ben buyutuyorum diyip diger ebelerin yanina gittim ve bizim ebemizin ailevi bir problemimi var neden bu kadar uzgun demistim arkadaslari bile genel olarak o suratsizdjr demisti😅
oglusumbal Deletedmom_36 Ben değiştirecektim ama gidecez burdan diye uğraşmıyorum aile hekimimiz iyi hemde o yüzden değişmek istemedim e nabızdan değişiyor diye biliyorum
Deletedmom_36 Pirayee saolsunlar beni hic aramadilar ne hamileligimden beri bu sekilde 🤷🏻♀️Kizim 18.5 aylik daha hic aranmadim
Emirin_Annesi10 Deletedmom_36 bizimki soruyor gerekenleri söylüyor ama cana yakın değil görevi gereği soruyor yanü. Bende sormam gerekenleri tek tek soruyorum. ablamın ebesi num. Vermişti arayıp soruyodu ablam herseyi aşı ek gıda vs. Hava soğuk olunca bile bugun gelme yarın gel vs gibi de söylüyomus. Bence insanlık la alakalı
Pirayee Deletedmom_36 aşı kartnda bir sonraki aşı zamanını yazıyorlar zaten, sen git gidince de söyle ararsanz iyi olur diye.
Uzra_24 Benim ki de arıyor hatırlatıyor hatta ben de şahsi numarası bile var acil durumda arayıp görüşüyorum çok da ilgili bir ebe 🙏🏻🙏🏻
Deletedmom_36 Uzra_24 nerde yasiyorsunuz oraya tasinayim ayni ebeye gidelim☺️Gercekten bizimki cok cok zor bebek bu ya insan azcik gulumser asisini falan yaparken ,tartiyor olcuyor ama bana soylemiyor kac cm kac kilo diue ben soruyorumda soyluyor
Deletedmom_36 Emirin_Annesi10 kuzum benimki gerekenleri bile soylemyor yuzume yuzume mimikleriyle kufur ediyor tabi ispar edemedigim icin sorgulayamiyorum🤷🏻♀️Ben ve esimde aksine cok guleryuzli davrajiyoruz kadina hani oda etkilensinde gulumsesin diye ama modumuzu dusuruyor 😅
Deletedmom_36 Miniminnak22 bana 12 yas asisinda 5 ocakta asisi var dedi sadece yazdi ama 9 ocakta babam vefat etti zaten agir hastaydi 2 ay icinde kaybettim babami hicbirseyi yoktu ben adimi hatirladigima sukrediyorum bazen
Uzra_24 Deletedmom_36 Mersin/Tarsus da oturuyorum buyur gel canım yok bizim ebemiz kızımla oynuyor öyle ölçüm yapıyor bana söylüyor aşıyı yapmadan önce aşı ile ilgili bilgi veriyor çok memnunum valla Allah razı olsun işini çok güzel yapıyor 🙏🏻🙏🏻
Zekimurendebizigorecekmi Deletedmom_36 Bize gün veriyor canım biz o gün gidiyoruz .. hiç arayıp aşınız var demedi . Ama aşıyı unuttuğumuz günğn ertesi Dr muz arayıp neden gelmediğimizi sormuştu ..
Miniminnak22 Deletedmom_36 Allah’ım rahmet eylesin babanıza Denk gelmiştim postlarınıza Rabbim sabır versin Dua edicem siz ve babanız için
Miniminnak22 Deletedmom_36 aynen Bende aile hekiminden pek memnun değilim ama hemşiremiz çok tatlı Onun için değiştiriyorum aile hekimini