Mom078 TwinsmomDA Bak çok güzel duruyor bunda da bizim burası kaldırmaz bu eteği illede düğün disko isterler 😂
SweetPaw Mom078 aslında TwinsmomDA nin paylastigi su kombinle gayet güzel olmuş yaa bu resmi görünce kendi yorumumdan bir utanmadim değil çok da kötü düşünmemek lazım mesele doğru parçalamıs beyaz tisort asla öyle bir parça değil ☺️
3children1mom Mom078 😂😂 değiştirme kiz evde giyersin bisey olmaz (evin icinde ne zararı var gezmeye giderken giyersin onları) anne sözü 😌
TwinsmomDA Mom078 ben seviyorum böyle pullu şeyleri kazakla gündelik yapmayı. Aman herkişe bakarsakk oooo hiç bir şey giyemeyiz 😂
Toprak2509 Mom078 tahminim yapmayacakları yönünde. Çünkü ben sormuştum internetten aldığım ürünü mağaza da değiştirmiyorlarmış. Saçma. Bence olmalı sonuçta aynı magaza
Mom078 Toprak2509 Yapmıyorlarmış evet mağazasına da gittim üstüne bide alışveriş yaptım zarar ederek evime geri döndüm 😂
SweetPaw Mom078 inşallah hediye gelen şey tisorttur diyecektim ama etekmis. Kim o içine safiye Soyman kaçmış hediye sahibi 😂😂