Esrabenzett Kızlar 10 aylık bebeğim var 15-20 gündür koltuklara tutunup kalkıyor sıralıyor diğer koltuğa tutunup geçiyor biz heyecanla seyrediyoruz sizce ne zaman yürür yaşını karşılar mı❤️
Begum26 Esrabenzett benim oğlumda 11 aylık ve dediklerinizin hepsini bizde yapıyoruz bazen iki elimle tutup adım atmasını sağlıyorum alışıyor gibime geliyor ❤️💜
Deletedmom9 Esrabenzett 7. Ayda bu dediğinizi yaptı 10. Ayda yürüdü oğlum. Yani sıralama olayından kısa zaman sonra yürür inşallah destekleyin bebeğinizi.
Gizemta Esrabenzett 7 aylıkken tutunup kalktı 9. Aya doğru sıraladı ama 14 aylıkken yürüdü 😃 yürüme hızında emekleyen bir bebekti o yüzden yürümeye isteksiz olduğunu düşündük her gören 2 haftaya yürür dedi o şekilde aylar geçti 😊 şimdi 17 aylık koşuyor peşimizde
Minikimmm Esrabenzett benim kizimda oyle idi taki ust uste dusene kadar korktu sonra 13 aylikken yurudu dikat edin yurumeye tesvik edin en onemli unsur ise onun kendini hazir hissetmesi yosaaa sen istedigin kadar kendini parala 🙂
Gunayotbasi61 Esrabenzett yavaş yavas elini bırakacak canım 2 3 adım atavan düşecek sonra kalkacak yine bizde öyle izliyoruz benimki 9 aylıkken yürüdü 11 aylık olacak hala ayni heyecanla izliyoruz 😍
Astalavistababy Esrabenzett aynı zamanda benim oğlum da kanepeler arası adım atmaya başlamıştı 11 ay 10 günlük şu an oturma odasından çıkıp mutfağa gidiyor yön değiştirip yürüyor yaşına kadar tam toparlayıp yürür galiba sağlıkla büyüsünler 20 günün 30 günün lafı olmaz ayağına taş değmesin kuzularımızın ❤️🍀
Esrabenzett Astalavistababy Maşallah sağlıklı olsunlar en önemlisi yoksa geç olsun hiç önemli değil biz heyecanla izliyoruz ☺️
Gizemta Esrabenzett duvarlarda sıralayıp odaları geziyordu ama ellerini bırakıp yürümesi uzun sürdü 😊 gerçekten her bebek farklı
Gunayotbasi61 Esrabenzett evet canım benimki biraz aktif yerinde durmuyor hiç destek de almadı 9 aylık oldu kalkti 2 adın attı düştü sonra kalkti gitti düştü sonra bir sabah baktık yatan odasinden mutfağa gitti öyle evi dolanlamaya başladı 😂😂 hala aktif gidiyor