Alptugunannesi07 bebeğiniz kolik olmasıyla sizin hiçbir ilginiz yok , siz ne tüketirseniz tüketin o bebekte gaz olacak . Ben ilk 3 ay zeytin bile yemedim gaz olmasın tavuk makarna yedim sebze yemedim meyve yemedim sonuç değişti mi ? HAYIR . Yine ağlama krizleri yine ağlama krizleri .. gaz damlalarıyla , masajlarla sadece o süreci bebek açısından biraz olsa hafifletmeye çalışıyoruz . Denemediğim yöntem kalmadı benim . Dediler ki emzik damaklı olacak tamam dedim gittim en iyisi neyse onu aldım , biberon dediler en iyisini aldım . bir sürü gaz damlası söylediler aldım hiçbiri fayda etmedi . Sadece alle viando , Sab simplexs birde doktorumuz yanlış bilgi vermek istemem 2. Ayından sonraydı sanırım debridat şurup yazmıştı . Bunlar fayda etti . Spa dediler her ay düzenli olarak götürdüm ilk ay suda bile çok zor durdu verim alamadık ikinci gittiğimiz de su da daha uzun kaldı ama yine masaj yaptırmadı . 3. Sefer gittiğimizde su da kendi kendi yarım saat kaldı masajını yaptırdı . Düzenli olarak da götürüyorum her gittiğimiz de daha iyi sonuçlar aldık . İnek sütüne , dana etine ve yumurta hayatımda yok çünkü bebeğimin alerjisi var . Doktor onayıyla süt ve süt ürünleri diyeti yapabilirsiniz . Belki bir faydası olur . Sabahlara kadar arabayla geziyorduk sırf uyusun diye .acı elma yağıyla ayak topuğuna masaj yapıyordum . Kiraz çekirdekli kemer kullanıyordum . Birde saç kurutma makinesi ve süpürge sesi iyi geliyor ama telefondan değil direk kendilerini açmanız lazım . En azından oğlum da öyle etki ediyordu . Uyuduğu zaman önce telefondan sesleri açıyordum sonra kapatıyordum makineyi yoksa uyanırdı . En son gittim sallanan beşik aldım . Neden daha önce almadıysam en güzeli o oldu . Hatta hamak beşik almak daha iyi bence daha etkiliymiş