Bmarya Makarna yaaa gerçekten mii😍😍 ayy inşallah benimde öyle olmuştur 🙏🏻 2 ay gecikip kanda negatif çıkmasıda enteresan 🥲
Makarna Bmarya inşallah🥰 🙏 ben de şaşırmıştım baya hatta doktora adet sökücü yazın yollayın beni diyip duruyordum, o da belli olmaz bir kan daha ver demişti iyi ki demiş 😍
Bmarya sirius ay hadi inşallah canım, güzel haberlerini bekliyorum 🙏🏻 Bende olmazsam çarşambaya kadar bekliyip tekrar yapıcam test 🙋🏻♀️
sirius Bmarya Bende senin gibi planlıyorum hamileyizdir inşallah diyim o zaman hayırlısıyla tabii 🥰🤭🤭
MakarnaKulak Bmarya kanda çıkmamıştı benimde tes yaptim testtede çıkmadı adet günüm gecti tekrar kan verdim cikti ama emindim hamile olduguma hissediyordum 😂
sirius MakarnaKulak merhaba belirtiniz neydi, akıntınız varmıydı bende birkaç belirti yaşıyorum testlerim negatif kan 1.20 idrar silik çizgi. Netliğe kavuşamadı bi türlü 🤭
Bmarya MakarnaKulak ya dimi his oluyor insanın içinde, yani okadar test yaptım negatifi gördüm içimde his var. Çok saçma belki ama var yani.. inşallah hislerim çıkar. Haber veririm 😍