KaranfiilKokulumm Durukusunannesii stres yapmamak gerekiyormuş ama süt gelmeyince pekde mümkün olmuyor 😬 Ben şunu öğrendim gelmeyen süt gelmiyor arkadaş istediğini yap istediğini iç bende o yüzden bıraktım şuan üç aylık bir aydır hem hem emme ile gidiyoruz yetttigi kadar 💞🤷
Balbocegimkizim_42 Didarr bende evde yapıyorum canım işte şu Leslie spor danışmanı varya YouTube dan 15 dklik videosunu açıyorum hergun bazen kızım kucağımda (genelde durmadigi zaman) bazen gözünün önünde onbeş dakika egzersiz çalışıyorum ve onun bile faydası var inan
Beybi_si Durukusunannesii ben genelde dut suyu içiyorum kuru dut yiyorum susam çok güzel etki ediyor bana susam sade bi seklde yiyemiyoum ama susamlı kreker yiyorum susam yediğim gün goguslerimden sut kendiginden akıyor tavsiye ederim birde galactago süt artırıcı damla kullanıyorum rezene çayı da içiyorum günlük olmasa da ara sıra içiyorum
Balbocegimkizim_42 Gmzlm şimdi denedim yani Allah affetsin nimet ama sen bunun tadını nasil sevdin kız🙄 valla kızım için dedim ama yok bir daha yapamam herhalde 😂
Arinim72 Durukusunannesii bol bol helva ye canım. Özellikle gece yatmadan önce helva ile ekmek üstüne 2 bardak su iç gece baya süt yapıyor. ☺️ Bide rezene çayı da iyi gelir hem gaz için hemde süt arttırıyor hemde rahatlatıyor. 😍
Balbocegimkizim_42 Gmzlm yani aman aman taştı diyemem ama oldu biseyler 🤭 gerçi yerken birsuru de su içtim 😂