masal28 Kızlar gündüz uykusunu 30-45 dakika uyuyan bebiş anneleri, uykuya geri döndürebiliyor musunuz bebekler kısa uyuduğunda?
Elizmihra masal28 sallamayi sirf bu yüzden biraktim ama emzik ve müzik de bi destek oldugu icin tekrar onu istiyor aciyorum dönmüyor pış pışladim bile olmadi dönmüyo ne zaman düzelir acaba. Sirf bu yüzden gündüz bes uyku yapioruz. :( ve bu baya zaman aliyo huysuzlanio hep 😭
Egemoms28- masal28 gözlemleyerek hep ayni zmanda mi uyaniyor mesela 45 dk bir uyku döngusu dmek ki atlatamiyor donguyu hafif uykudan derine gecis yapamiyor uyanma oncesinde siz hafif uyandirip tekrar uyutmayi deneyebilirsiniz. Ama 6 aya kadr kısa gündüz uykulari normaldir.
Snmtt masal28 35. Dakikada döngüsünü kırıyorum burnuna dokunuyorum ya da ayağına. Şöyle bi hareket etmesi yeterli. Bi o kadar daha uyuyo ondan sonra.
masal28 Elizmihra bende emzikle kendi kendine uyutuyorum, 0-3 ay arası çok takılmamak gerek diyolar ama bilemiyorum ki 4. Aydan sonra mı başlasak uzatma çalışmalarına bizimkide baya bir uyku yapıyor 1.5 saatte bir uyuyor 45 dk
Elizmihra masal28 benim ilk uc ay zaten gazla gecti bu yuzden uykular kisaydi ama bazen 3 saat de uyudugu olurdu iste 3. Aydan sonra 4. Ay atagindan cok etkilendi hala da ayni düzelir mi bilmiorum nasil düzelecek acaba biri bi iki ay sonra düzelir desin canimi veririm herhalde :)
Leylamoms Ben sallayarak uyutuyorum evet döndürüyorum geri uykuya. Genelde 45 dk bir uyanıyor 40.dk filan bi dürtüyorum kendisi kıpırdanıyor ondan sonra hafif sallıyorum tekrar uyumaya devam ediyor döngüyü o şekilde atlatiyoruz
masal28 Leylamoms Sallanmadan uyuyor ama, o durumda nasıl yapıcam ben 🤷♀️ Sizin bebeğiniz kaç aylık?
masal28 Leylamoms Gündüzleri emziği alıyor bir kaç dakika sonra atıp uyuyor. Moms4te elektronik salıncakta uyuduğuda alıyor yine emzik ile. Bazen 1 saat bazen 1.5 saat ama bu aralar genelde 45 dk dan fazla uyumuyor
masal28 Leylamoms oturma odasında sallanan salıncakta uyuyordu. Yatak odasına aldım yatağın üzerinde uyuyor kendisi buda mı etken olabilir acaba
Leylamoms masal28 birden desteği kesmişsin ondan da kaynaklanabilir. Sallanan bebeklerde salla-dur tekniğini uygulamak gerekli . Ya ayni destekle uykuya geri döndürmek gerekiyor ya da o desteği bırakmak gerekiyor işte. Deneme yöntemi ile sen çözcen artık canım