Gy1 Damlalala merhabalar benim de kızım daha 17 günlük ama aynı sizin gibiyim kucakta meme alıyor uyuyor yatağa koyuyorum arkamı dönünce ağlamaya başlıyor gece uykularımız hiç yok gündüz yine 2 saate varan zaman dilimlerinde uyuyor ama gündüz de çok meme istiyor meme de uyuyakalıyor bu düzeni nasıl oturtacağım bende bilmiyorum artık gündüzleri uykusuzluktan başım dönüyor yardımcı olursanız sevinirim 😔😔😔
Leylamoms 2020arel biz hala beraber yatıyoruz 4.5 aylık 😊 dönmeye başladığı an park yatağa geçeceğim. Bazen sallanan beşiği var onda da uyudugu oluyor ama genellikle beraberiz
2020arel Leylamoms bizimki de suan için benimle yatıyo yatağına koyduğum an uyanıyo korkuyor gibi ama yanımda olunca daha huzurlu uyuduğunu farkediyorum. Yine de çok uzun sürmez umarım☺️
Balbocegi2020 HappyKids benim balbocegimin gece uykusu 22 de uyur sabah 8:30 ta kalkar 10:30 saat suruyo Yani gunduzleri 3 kere uyur onlar da degisir bazen 10 dk bazen ½ saat olabiliyo ve biz nerdeyse 9 ayligiz genelde yaninda yatarim yada kucagimda otururken uyuya kalir ki bu biraz kotu Niye ila kucakta uyuyo bilmiyorum
Leylamoms Nurgullll gazi olduğunu hissettiğim an verdim sık sık olmamak kaydıyla. Yanlış hatırlamıyorsam 4 damla kullandık ama cok da emin değilim eczane daha net bilgi verir size
iki_prenses_annesi201 goksukus ben günde 2 kez verdim.. Bi sabah uyandığnda bi de akşm en son uyudgnda verdim. Emziriyordm die çok vermemiştim.. Ama mutlaka ilk uyndgnda sabh emzirin ardından doymamışsa mama verin.. Kızıma öle yapardm doymadığını bildigim içn mama ardından verrdim. Gece emzirin derim.. Ben hiç gece mama vermedim hep emdi.
Oznr12 Merhaba benim de bir kızım var 4 ay 15 günlük uyku düzeni yapmaya calisuirom ayagimda gündüzleri yatiyorum öğlen gibi sallayarak uyuyor ayagidan biraktigim an uyaniyor ikindin de 4 gibi yapiyorum ama iki saatt ayagimdan hiç indirmiyorum yoksa uyumuyor malesef geceleri uykusu iyidi şimdi onu da bozdu her saat kalkmk istiyor artik çok yoruluyorum ve uykusuz kaliyorum bu uyku egiimini nasıl alıyoruz bide başka yöntem öneren varmi
morviceyyss 3oda1salonmide nasıl başardınız bunu? 2 yaşında oğlum var asla uyumaz. Gece uykusuna zor geçer ve 2 saat uyuyup kalkar sabaha karşı yatar. Döngüyü kiramiyoruz asla, sürekli itiraz ediyor ve inatlasiyor. Öneriniz varsa almak isterim. Uyku takviyesi almayı düşünüyorum artık 🤦
TaneminAnnesi Gece uykusuna erken başlayan bebeklere özeniyorum biz 4 ay 9 günlüğüz ama akşam olunca uykuya geçmekte zorlanıyor gündüz uykularımızda da hep kucakta pış pışlayarak gezerek uykuya dalıyor ve çok kısa süreli uyuyor akşam yatırırken de yine aynı kucakta gezerek uyuyor ve hemen uyanıyor gece uykusuna geçmesi 12 yi bulduğu oluyor birkaç gün 1 i buldu son iki gündür de 11 de uyudu ben nasıl düzene getirebilirim bilmiyorum sabahları 9 da uyanıyor 12 -1 de uyuduğu zamanlar da sabah 10 da uyandı sabah erken uyanmıyor ben de uyandırsam çok huysuzlanabilir diye kıyamıyorum bi çözüm bulmak istiyorum artık
Caglasaresy TaneminAnnesi bizimki de 4 ay 3 gunluk aynen sizinki gibiydi bugune kadar ama iki gun sabah 7.30-8 de uyanmasina musade ettim yani muzigini kapattim sesli konustum yaninda ve uyandi o gunden beri aksam 8 de gece uykusuna gecmek istiyo tabi arada uyaniyor o da 4. Ay atagindan kaynakli ama vakitli uyumasi cok iyi oluyor
curly_mom TaneminAnnesi biz de sizizn gibiydik ve daha da beter bi hal almaya başlamıştı gece 2.5 3 anca uyurdu oğlum. Ama benim hatam ben salonda ışığı tv sesini kapatıp uyutmaya çalışıyodum 1 saat uyuyup uyanıyodu 🤦🏻♀️ tabi akşam da 11 12 gibi yatağa geçiyoduk ama ordan sonra hiç uyumazdı. Sonra bi gün tesadüfen 4.5 aylık falandı akşam 7.5 - 8 Gibi odaya geçtim emzirmeye uyudu bıraktım 2 3 saatte bir kalktı emip uyudu.. O günden sonra hep 7.5 8 uykuya geçiyoruz. Sabah çok erken kalkıyo işte 🤷🏻♀️ 6-6.5 ta bitiyo uykusu .. Bizim problemimiz de desteksiz uyumuyor oğlum memede uyuyor 🤦🏻♀️ Bence 1 - 2 gün erken uyandırın akşam da 8i geçirmeden yatak odasına geçin. Uyumasa da çabalayın odayı karanlık yapın ve çıkmayın odadan. Bazen oğlum da uyumayacağı tutuyo ama çıkmıyorum odadan uyuyana kadar 🤷🏻♀️
Hshdhdhd Leylamoms benim bebegimde 4 ay 17 gunluk son gunlerde gece uyumuyor diyebilirm sureklu eli agzinda acaba bizdemi dis cikariyoruz sizin ne gibi belirtileriniz var
Leylamoms Hshdhdhd gece sık uyanma,uykusunda bile elini ağzına götürmeye çalışıyor, salya,damaklari beyaz,ne bulsa ağzına götürüyor buna benim elim boynum da dahil ısırmaya çalışıyor. Henuz ishal ates vs yok
Yigitpasam Hshdhdhd bizde 4 ay 16 günlüğüz dişimiz çıktı belirtiler çok şefili akıyordu eli hep ağzındaydı kafası biraz sıcaktı öyle ☺️
Aryemus_3 HappyKids 9.17 günlük bebegim 6 aya kadar uyku düzeni çok güzeldi yatağına bırakırdım kendi uyurdu şimdi gece 10 yakın uyanır felaket ağlar gündüz 2 kez uyur 40 dk geçmez çok berbat yani napıcağımı bilemiyorum felaket uykusuzum 😴🥱 ne zaman düzene girecek
Pitpitbebe Gzmay Ben de gaza geldim bugün denedim uyudu 1 saat oldu ama 2 kez gözünü açmadan ağladı ben de kulağına fısıldadım geri uyudu bakalım inşallah bize de nasip olsun güzel uykular ☺️
Azsekerlikahve HappyKids tam tabloya göre ilerliyormuşuz maşallah. 7aylık gündüz 3 uyku yapıyo ortalama 1 saat hepsi. Gece 20:00de uyur bi kere uyanır emziririrm diğer uyanmalarında kendisi geri uyur. İyiyiz yani😎
Gulsenaylin Damlalala qaz sancisi canim. Bende gecdim o denemlerden. 4 ay 7 gunluk shimdi pek iyi sayilmaz ama oncesine bakarken iyi yani. Hala qaz sancilariyla basimiz dertdde biturlu kurtulamadi bu cockuk qazdan. 🤦🏼♀️
Mom9 HappyKids kızım 17aylık olacak doğduğundan beri bi düzen oluşması için çabaladım. Sabah saat 07.45 gibi kalkar akşam 20.00-20.30 arası uyur. Gündüz tek uyku 1.5-2saat uyur. Gece beslenmesini kendi kesti 11.5aylık civarı. Beşiğinde kendi uyuyo. 1 yaşındayken kademeli olarak sallanmayı bıraktık
bebekzeynep HappyKids kızım 8 buçuk aylık. Gun içinde iki uyku yapar.Sbah 8 civarı uyanıyor 11 gibi ilk uykusuna yatr 1 saat filan uyur 2 buçuk 3 gibi 2.uykuya yatr onu biraz daha uzun uyur 8 8 buçuk gibi de gece uykusuna yatar gündüz uykuları 20 gün öncesine kadr 30dkyi geçmezdi şükür uzatmayı başardım. O yüzden gece uyanmasida azaldi 2 3 defa uyanyr. Gece yatmadan önce odasına getrp gece lambasını takp perdeleri kapatrm artk uyku vakti derim yatagn üstünde bezini degşp biraz ninni eşliğinde masaj yaprm sonra tulumunu gydirp uyutrm tek sıkıntımız emerek uyuyor desteksiz uyumayı ögretemedm
Sunabay bebekzeynep benim bebeğimde emerek uyuyor dungece kendi uyusun dedim yok delirdi resmen hop memeye geri döndük
NefiseMete bebekzeynep gündüz uykularını nasıl uzattınız acaba? Benimki yanında yatarsam uyuyor bi tek yoksa taş çatlasın yarım saat 😔
GnyGms Guzince benim bebegim de 3 ay 9 günlük buaralar tüm düzenimiz bozuldu ama kolik bebek bizimkisi 10 gündür gecemiz gündüzümüz karıştı.. 70 günlükten sonra bi 15-20 gün en azından gece düzenimiz vardı ama şuan malesef cok kötü😩 uyku egitimini kimden aldrmayı planlıyorsunuz❓