Zeyyy Ezgicetiinn hatırlamıyorum ki 50 cm doğdu da şu an 8 aylık oldu boyunu unuttum 😊 2700 doğdu kızım ilk hafta 2500e düştü çok kilo almadi öyle 1 aylıkken bile 3500 dü ama şimdi toparladı çok şükür
Nevrazeynep Kubra16 benim kızım 3 aylık Ken 5400 Dü doktor gayet iyi dedi şimdi okuyunca bizim kilomuz az mı
Ezgicetiinn Nevrazeynep bi tanidigimin bebegi yanlis hatirlamiyosam 5 aylikken 5300 mus , doktoru ona onde demis ama ne mantikla dedi bilmiyorum
Cuucum Karakiz 2.200 gr 45 cm doğdu ve 2. Ayında 3900 49 cm idi, gayet iyi bence ,, ki sizinki boy atmış,, naçizane tavsiyem iki Dr unuz olsun birinin A dediğine diğer B diyor.. hepsi tıp okusada..
Karakiz Cuucum sagligi yerinde olsn kilosu olur diyorm sonra birileri geliyo bu cocuk zayif niye bole buyumemis demiyolar mi agizlarin ustune carpasim geliyo 😊ewimde olduklarindn cvb veremiyrm
Kubra16 Ezgicetiinn benimki 4000 doğduğu için dr az demişti o zaman 9 şubatta götürdüğümde 5ay 10günlüktü ve 6.5kiloydu az ddi dr derhal ek gıdaya gectik bugün yine kontrole götürdüm 9 günde yarım kilo almışız 7020 geldi
Kubra16 Sevil son zamanlarda çok ağlıyordu gercektn meğerse aclıktanmış şimdi çok mutlu 😂 . Direk başladık hiç öyle aZ miktarda değil üç gün kurali fln yapmadım.sebze çorbaları püre kıvamında yaptım balkabagı kabak havuç patates brokoli. Günde 2 kez 1er ufak kase(kase 5-6 yemek kaşığı alıyor) yanında yoğurt verdim. 1kezde elma yada armut rendeledim verdim o şekilde
Alparslanselin Ezgicetiinn 7300gr 63cm Di. şimdii 3buçuk aylığız 8700 69cm yiz 😃 biz zaten çok iri doğduk o yüzden böyle gidiyoruz doktorunuz aksini demedikçe kilosuna sıkıntı yoktur 👍🏻👋
Kubra05 Ezgicetiinn 35 haftalık 2300 gramla Doğum yaptım şuan beş aylık olcak iki gün sonra 6800 gram 62 cm
Karakiz ikikizannesi tsk ederm icim.biraz rahatladi dr her emzirdiktn sonra mama ver dediydi ben sadece gece12 /1 gibi veriyrm emziriyrm