Karakiz Ezgicetiinn 2 gun sonra 2 aylik olcak 4 kilo cok kucuk dogdu 2400 ve 36 hafta dogdu erkn dogum kilosu nasil acaba iyumi emiyo arada mama veriyrm bu ayin sonunda asimiz ve kontrolumuz var kafama cok takiym zayif diye
Ezgicetiinn Kubra16 5 300 de benim ki , her duyan onden gidiyo galiba diyo halbu ki doktor normal oldugunu soyluyo. Sana da oldu mu ?
Nevrazeynep Kubra16 benim kızım 3 aylık Ken 5400 Dü doktor gayet iyi dedi şimdi okuyunca bizim kilomuz az mı
Kubra16 Ezgicetiinn benimki 4000 doğduğu için dr az demişti o zaman 9 şubatta götürdüğümde 5ay 10günlüktü ve 6.5kiloydu az ddi dr derhal ek gıdaya gectik bugün yine kontrole götürdüm 9 günde yarım kilo almışız 7020 geldi
Ezgicetiinn Karakiz valla bizimki 2 ay 10 gunluk 5300 kilosu herkes ondemi diye soruyo bence normal kilosu benimki de 37 haftalik 2750 dogdu kuzum suan herseyi normal cok sukur bence seninkide normal
Cuucum Karakiz benim bebeğimde aynı durumda Dr sağlıklı kilo alımı da iyi düzeltilmiş yaşını düşünerek bak dedi
Karakiz Ezgicetiinn cok sukur bebegimde bi sikinti yok dr iyi demiyo cook zayif bende dedim 36 haftalik dogdu normal diyrm yok dedi mamaya basla dedi sadece yatarkn veriyrm 5 kilo olmasi lazim dedi o yuzden kafam karisik
Karakiz Cuucum dr degisim o zmn dr oyle diyince mama ver diyince 2 gundur kafama takiydm cok sukur gelisimi iyi sadece kilo konusunda gelisimi iyise ndn sikinti ediyinuz dedim sen mama ver dedi boyu 53cm dogdugunda 46 cm di
Cuucum Karakiz 2.200 gr 45 cm doğdu ve 2. Ayında 3900 49 cm idi, gayet iyi bence ,, ki sizinki boy atmış,, naçizane tavsiyem iki Dr unuz olsun birinin A dediğine diğer B diyor.. hepsi tıp okusada..