Ibrahim_Asaf habibe_omerasaf Bebeğiniz kaç aylıkken yaptırdınız acaba bir de lokal anestezi mi yapıldı yoksa genel anestezi mi?
Twinkle Ibrahim_Asaf merhaba bizde tuzla devlet hastanesinde ali beye yaptrdık oğlumun sünnetini. 4 aylıkken lokal anestezi ile yapıldı. Bizden sonra çok kişi tavsiyemiz üzerine orada yaptırdı🌸😌 tavsiye ederim
Akasyaa Ibrahim_Asaf Merhaba, yeni görüyorum kusura bakmayın. Oğlum 6 aylıkken yaptırdık. Lokal anestezili olarak. Çok korkmuştuk ağlayacak zor geçecek diye ama inanın o kadar rahat geçirdik ki bu süreci hiç ağlamadı oğlum.
Hlycyhn Ben ümraniye çakmak erdemde yaptırdım çok da memnun kaldım 420₺ doktoru da çocuk cerrahisi gayet güzel
Merrcimek Akasyaa pendik devlet hastanesi çocuk cerrahı Başar bey bizim çocuk dr umuzun eşi kendisi ve çok tatlı bir doktor
Rasime Merrcimek Merhaba MHRS sisteminden Başar bey adlı doktoru göremıyorum?Bilgilendirir misiniz acaba?Teşekkür ederim
Deniz_inAnnesi Selmagkce bende şu anda kendisine yaptırmak için araştırma yapıyorum ama sorularım için sizi rahatsiz etsem, bana yardimci olabilir misiniz? Çok sevinirim
Dilaramiracyusuf habibe_omerasaf bebeğiniz kaç aylık benim 4 aylık ora da yapıyorlar mı 4 aylık bebek
Merrcimek Rasime Şimdi baktım pendik devlet hastanesi Kamil Başar Göçmen çocuk cerrahı diye bakmanız gerekiyor. Bu hafta izinde olabilir eğer zamanınız varsa ctesi dr randevumuz var sorarım