Akasyaa Ibrahim_Asaf Merhaba, yeni görüyorum kusura bakmayın. Oğlum 6 aylıkken yaptırdık. Lokal anestezili olarak. Çok korkmuştuk ağlayacak zor geçecek diye ama inanın o kadar rahat geçirdik ki bu süreci hiç ağlamadı oğlum.
Merrcimek Akasyaa pendik devlet hastanesi çocuk cerrahı Başar bey bizim çocuk dr umuzun eşi kendisi ve çok tatlı bir doktor
Rasime Merrcimek Merhaba MHRS sisteminden Başar bey adlı doktoru göremıyorum?Bilgilendirir misiniz acaba?Teşekkür ederim
Deniz_inAnnesi Selmagkce bende şu anda kendisine yaptırmak için araştırma yapıyorum ama sorularım için sizi rahatsiz etsem, bana yardimci olabilir misiniz? Çok sevinirim
Dilaramiracyusuf habibe_omerasaf bebeğiniz kaç aylık benim 4 aylık ora da yapıyorlar mı 4 aylık bebek
Merrcimek Rasime Şimdi baktım pendik devlet hastanesi Kamil Başar Göçmen çocuk cerrahı diye bakmanız gerekiyor. Bu hafta izinde olabilir eğer zamanınız varsa ctesi dr randevumuz var sorarım
mrs_happy Akasyaa çamlıca erdemde doğurdum orda urolojı doktoru yapıyormus 700-800 civarı bırsey dedıler tam hatırlamıyorum.. sonra cakmak erdemi aradım cocuk cerrahısı yapıomus yorumlarıda ıyıydı 400-500 cıvarı bır rakam werdıler orda yaptırcam
Masalim Akasyaa ben atasehır eren hastanesınde dogdugu gun yaptırdım cok memnun kaldım su an 3 bucuk aylık 750 tl ye yaptırdım dogumumuda orada yaptıgım ıcın ındırımlı normalde 1000 yada 900 tl galıba